Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Θα πάει επιτέλους κάποιος φυλακή ;

Θα πάει επιτέλους κάποιος φυλακή ;

Έγγραφο φωτιά υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών, εστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά στο Γιώργο Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.

Το εν λόγω έγγραφο, αποκαλύπτει ότι «στη Γενική Διεύθυνση Επιθεώρησης του πρώην υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, την περίοδο από Ιούλιο 2006 έως Σεπτέμβριο 2008 και υπό την πολιτική ηγεσία των Γιώργου Αλογοσκούφη και Αντώνη Μπέζα, τελέσθηκαν παράνομες πράξεις οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων του κράτους κατά 10 δις ευρώ».

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο πρωθυπουργός κάλεσε αμέσως τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ζητώντας του να διερευνήσει την υπόθεση.
Επιπλέον στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το υπουργείο Οικονομικών επανελέγχει πολλές υποθέσεις της τριετίας 2006-2008 και σύντομα θα κληθούν οι πρώτοι «ευνοηθέντες για να εξηγήσουν με ποιον τρόπο τακτοποίησαν τις συναλλαγές τους με τις εφορίες».

Τέλος, ο άνθρωπος που έστειλε το έγγραφο στο Μέγαρο Μαξίμου, επισημαίνει πως «αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όσοι/όσες συνέργησαν στις ανωτέρω παράνομες πράξεις επιβραβεύτηκαν και ανελίχθησαν σε διευθυντικές θέσεις», αναφέροντας σειρά ονομάτων του υπουργείου Οικονομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου