Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Σύλληψη αστυνομικού στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας για μεταφορά Λαθρομετανάστριας!!!

Σύλληψη αστυνομικού στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας για μεταφορά Λαθρομετανάστριας!!!



Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Στις 23.45΄ χθες βράδυ,στο Στόμιο Λωρίδας Σαγιάδας Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Κλιμακίου Συνοριακής Φύλαξης Σαγιάδας διενεργούντες αστυνομικό μπλόκο συνέλαβαν έναν Αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής, γιατί κατελήφθη να μεταφέρει-προωθεί παράνομα προς το εσωτερικό της Χώρας με το Ι.Χ αυτοκίνητο του μια μη νόμιμη αλλοδαπή, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι μη εξακριβωθείσας χρηματικής αμοιβής.

Η νεαρή Αλβανίδα είχε εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος τις νυχτερινές ώρες χθες από σημείο της περιοχής Μαυροματίου Σαγιάδας Θεσπρωτίας, της Ελληνοαλβανικής Μεθορίου από όπου ο Αστυφύλακας την επιβίβασε στο όχημά του.

Επίσης, κατείχε και επέδειξε στους Αστυνομικούς μία πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση Άδειας διαμονής.
Ο Αστυφύλακας και η Αλβανίδα, που επίσης συνελήφθη, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ο οποίος αφού άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη, τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα και η πλαστή βεβαίωση κατασχέθηκαν από το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας που διενεργεί την προανάκριση.

Τέλος, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου