Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ευνούχος από... ιατρικό λάθος!

Ευνούχος από... ιατρικό λάθος!

Που να το’ ξερε ο άτυχος άνδρας από τη Βρετανία, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό στα Μέσα, ότι σε μια απλή εγχείρηση αφαίρεσης κύστης θα έμενε με έναν όρχι!

Ο 36χρονος Δρ. Σουλειμάν Αλ Χουράνι αντί να αφαιρέσει από τον ανυποψίαστο ασθενή μια κύστη σε μια επέμβαση ρουτίνας μπερδεύτηκε και κατά λάθος του αφαίρεσε τον δεξί όρχι.


Ως φαίνεται είτε η κύστη ήταν μεγάλη ή ο όρχις και το ανάποδο!

Έκπληκτες οι νοσοκόμες ανέφεραν ότι ο γιατρός κρατώντας τον όρχι στα χέρια του έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει.
Η συνήγορος του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου Σάρα Πρίτσαρντ, δήλωσε ότι "Το προσωπικό ισχυρίζεται ότι το έκανε κατά λάθος".

Παρά την τραγική γκάφα του γιατρού συνεχίζει να εργάζεται στο νοσοκομείο και να χειρουργεί κανονικά. Μάλιστα παλαιότερα είχαν διεξαχθεί έρευνες για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε κάνει ένεση στον εαυτό του με ηρεμιστικό φάρμακο αλλά απολύθηκε όταν ανακαλύφθηκε ότι είχε κλέψει δύο κουτιά ισχυρού παυσίπονου.

Ο Αλ Χουράνι κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά λόγω του ιατρικού λάθους και τον βαραίνουν κατηγορίες για κατανάλωση φαρμάκων.
Τώρα, ο ασυνείδητος γιατρός εξασκεί την ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας, ενώ η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου