Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ !!!

ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ:

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ...
... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ !!!


Μετά τις sosialistikes περικοπές σε δώρα και επιδόματα, την αύξηση ΦΠΑ και φόρων στη βενζίνη, οι υπάλληλοι της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α. Θεσπρωτίας σταμάτησαν πλέον να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για τις μετακινήσεις εκτός έδρας.
Δεν γίνονται πλέον εκτός έδρας.

Έτσι θα γλιτώσει το κράτος δαπάνες που αφορούσαν τα περίπου 9.7 ευρώ της ημερήσιας αποζημίωσής τους και την αποζημίωση των 0,15 ευρώ για τη χιλιομετρική απόσταση (βενζίνη + φθορές, υπολογισμένες στη μέση τιμή της βενζίνης στην επικράτεια και βεβαίως προ των αυξήσεων σε ειδικό φόρο και ΦΠΑ).



Αυτό βέβαια έχει μια μικρούλα παρενέργεια.
Αν το κράτος επιθυμεί να στείλει τους υπαλλήλους στα συσκευαστήρια μανταρινιών ώστε αυτά να πάρουν πιστοποιητικό για εξαγωγή θα πρέπει να έρθει και να δώσει χρήματα για την ενοικίαση οχημάτων για τη μετάβαση των υπαλλήλων στους τόπους ελέγχου.
Αλλιώς εξαγωγές γιοκ.

Το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στη Θεσπρωτία είναι τουλάχιστον 50 ευρώ ημερησίως.
Σε αυτό θα πρέπει να προστεθεί και το κόστος της Βενζίνης την ώρα που η Θεσπρωτία είναι σταθερά μέσα στην πεντάδα των πλέον ακριβών νομών όσον αφορά τα καύσιμα.


Είναι φαντάζομαι περιττό να πω ότι το ίδιο ισχύει και για τους ελέγχους Φυτικού και Ζωικού Κεφαλαίου ώστε να είναι δυνατή η πληρωμή των επιδοτήσεων, για τους ελέγχους στους νέους αγρότες, στα σχέδια βελτίωσης κτλ κτλ.


mavro kounavi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου