Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Όσο πλησιάζει ο χρόνος διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας που πλαισιώνεται από το γραφείο του κ. Μπέζα, την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας και όσους δημάρχους τους «υπηρετούν», καταφεύγουν σε ενέργειες που προσβάλλουν τους ψηφοφόρους του νομού με σκοπό την «αρπαγή» της ψήφου.
Καταγγέλλουμε συγκεκριμένο οργανισμό του νομού και τους διορισμένους επικεφαλής του, που το τελευταίο διάστημα, έχουν διαθέσει παράνομα ποσό, πάνω από 200.000€ σε χορηγίες, με σκοπό τη «σωτηρία» ενός και μόνο υποψηφίου της Ν.Δ, που με εντολή του άλλωστε έχουν διανεμηθεί αυτά τα χρήματα.
Αποτελεί δικαίωση το ερώτημα του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γιώργου Παπανδρέου: «που πάνε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων?».
Καταγγέλλουμε επίσης την πρακτική της Ν.Δ από την ημέρα της προκύρηξης των εκλογών,που με εκβιαστικό τρόπο, «διορίζουν» χωρίς διαδικασίες νέους και νέες σε προγράμματα stage και συμβάσεις έργου, που πρόκειται να γίνουν μετά τις εκλογές.
Ας σταματήσει πλέον αυτή η κοροϊδία που καπηλεύεται τα όνειρα των νέων για δικαίωμα στην «ανθρώπινη εργασία» με ικανοποιητικό μισθό και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα έχει σχέδιο για την εργασία των νέων που η πολιτική της Ν.Δ τα τελευταία 6 χρόνια έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση της Ε.Ε στην ανεργία των νέων.
Οι νέοι έχουν όραμα, είναι υπερήφανοι και αποτελούν το μέλλον της Ελλάδας. Δεν «εξαγοράζονται» οι συνειδήσεις τους με προεκλογικά τερτίπια αυτών που θέλουν να «σώσουν το τομάρι τους» στις επικείμενες εκλογές.
Ο χρόνος και ο τρόπος που γίνονται αυτοί οι προεκλογικοί διορισμοί φανερώνουν τη κοροϊδία.
Οι «ημέτεροι» και οι «συγγενείς» έχουν ήδη μεταταγεί ή διοριστεί σε προνομιούχες θέσεις στο δημόσιο.
Τους γνωρίζουμε όλοι.
Σας καλούμε λοιπόν να καταδικάσετε με τη ψήφο σας αυτές τις πρακτικές και τη Κυριακή να υπερψηφίσετε το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Η Θεσπρωτία για ακόμη μια φορά, θα είναι πρωτοπόρος στην αλλαγή που έρχεται και θα πιστοποιηθεί με το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.


ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου