Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Οι Vaya Con Dios στην Πρέβεζα,που θα βρείτε εισιτήρια

Οι Vaya Con Dios στην Πρέβεζα,που θα βρείτε εισιτήρια



Με τέσσερα στούντιο άλμπουμ, τραγούδια που έγιναν μεγάλα ευρωπαϊκά χιτ και πωλήσεις 10 εκατομμυρίων άλμπουμ στο ενεργητικό τους, οι Vaya Con Dios αναδείχθηκαν, ήδη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ως το πιο επιτυχημένο συγκρότημα που είχε βγάλει ποτέ το Βέλγιο. Με έντονες επιρροές από την τσιγγάνικη μουσική, τη τζαζ και τα μπλουζ, οι Vaya Con Dios χάρισαν στο κοινό από το ξεκίνημά τους, ως τρίο - Dani Klein, Dirk Schoufs και Willy Lambregt -, το 1986, πανέμορφα ποπ κομμάτια, με δυνατούς στίχους και μεγάλο ατού την εξαιρετική φωνή και σκηνική ερμηνεία της Dani Klein.



Όμως, παράλληλα με την τεράστια επιτυχία, ξεκίνησαν και τα εσωτερικά προβλήματα, με αποκορύφωμα τον απροσδόκητο θάνατο του Dirk Schoufs, το 1991. Η Dani Klein συνέχισε με νέους συνεργάτες, αλλά για διάφορους προσωπικούς λόγους αποφάσισε να διακόψει τελικά την πορεία του γκρουπ το 1996.

Μετά από μία οχτάχρονη σχεδόν απουσία, οι Vaya Con Dios -επέλεξαν για όνομά τους αυτή την ισπανική έκφραση («Πήγαινε με το Θεό» ή, σ’ ελεύθερη μετάφραση, «ο Θεός μαζί σου») όταν την είδαν γραμμένη σε τοίχο της κουβανικής συνοικίας στο Μαϊάμι-, επανέρχονται το 2004 στο μουσικό προσκήνιο, μέσα από το άλμπουμ "The Promise".



Δύο χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε και το greatest of "The Ultimate Collection", σε συλλεκτική έκδοση με DVD, έξτρα υλικό και πρώτο single το πολύ καλό "Pauvre Diable".

Ενώ πέρσι τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το εξαιρετικό, ολοκληρωτικά γαλλόφωνο αυτή τη φορά, άλμπουμ "Comme On Est Venu?".
Παράλληλα, τα τελευταία πέντε χρόνια, οι Vaya Con Dios ταξιδεύουν διαρκώς σε κάθε γωνιά του κόσμου, από την Ιερουσαλήμ στο Μόντρεαλ, από την Αγία Πετρούπολη στη Βηρυτό και από την Κωνσταντινούπολη στο Ελσίνκι, παίζοντας σε κατάμεστες, σχεδόν πάντα sold out, αίθουσες.



Σαββάτο 17 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος” Τιμή: 30 Ευρώ (προπώληση), 35 Ευρώ (ταμείο)
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 10 Μαΐου

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας, Δημοτική Αγορά (10.00 με 14.00)
Πληροφορίες : 26820-29917
Για αγορά με Πιστωτική Κάρτα On line από τη διεύθυνση: www.ticketone.gr και το 211 73 00 212


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου