Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ποιός είπε ότι ο Spiderman ΔΕΝ υπάρχει;

Ποιός είπε ότι ο Spiderman ΔΕΝ υπάρχει;


Συντάκτης: Μαργαρίτα Τζαγκαράκη

Ο Michael Baulderstone, 45 ετών σήμερα, λάτρευε από μικρό παιδί τα κόμικς. Μεγάλωσε, όπως πολλοί άλλωστε, διαβάζοντας τις περιπέτειες των ηρώων μέσα από τα συννεφάκια με τα γράμματα πάνω από τα κεφάλια τους.

Γι αυτό το λόγο άνοιξε τη δική του επιχείρηση, ένα βιβλιοπωλείο γεμάτο κόμικς στο κέντρο της πόλης Αδελαϊδας στην Αυστραλία.


Την ημέρα που έχει καθιερωθεί ως η Διεθνής Γιορτή των Κόμικς, οργάνωσε μία μικρή φιέστα στο βιβλιοπωλείο του. Όμως επιφύλασε και μία επιπλέον έκπληξη για τους πελάτες του.

Σούπερ-ήρωες εν δράση!
Γύρω στα 40 άτομα έβαλαν τη στολή των αγαπημένων τους ηρώων, και αισθάνθηκαν έστω και για λίγο σούπερ-άνθρωποι . Όσοι επισκέπτονταν το βιβλιοπωλείο έβλεπαν, το Batman, το Spiderman, τους Fantastic Four, τους X-Men και άλλους πολλούς να κυκλοφορούν ανάμεσά τους. Ο ιδιοκτήτης επέλεξε να ντυθεί Spiderman αλλά και να τιμήσει τη στολή του.

Ένας πελάτης εκμεταλλεύτηκε το πλήθος κόσμου που είχε συνωστιστεί στο βιβλιοπωλείο και αποφάσισε να κάνει πλιάτσικο. Προσπάθησε να κλέψει ένα βιβλίο αξίας 100 δολαρίων αλλά όπως φάνηκε εκ των υστέρων «υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο». Ο άνθρωπος-αράχνη όμως, καραδοκούσε!

Spiderman και Jedi εναντίον ληστή!
Όπως οι υπερήρωες ήξεραν πάντα να «ξετρυπώνουν» την κατάλληλη στιγμή, σαν τους «από μηχανής θεούς» στην αρχαία τραγωδία, για να διορθώσουν το πρόβλημα και να λυθεί ο μύθος, έτσι κι εκείνος έπιασε επ’ αυτοφόρω τον επίδοξο ληστή.

Επιπλέον, μία ομάδα ιπποτών Jedi, βγαλμένοι απο τον Πόλεμο των Άστρων, είχαν μπλοκάρει την έξοδο για να τον εμποδίσουν να ξεφύγει. Ο κλέφτης την πάτησε για τα καλά αφού δεν είχε άλλη επιλογή από το να παραδώσει το βιβλίο και να ακολουθήσει τους αστυνομικούς που είχαν στο μεταξύ φθάσει στο σημείο μετά από την κλήση των πελατών.
Ο ιδιοκτήτης μιλάει για μία αξέχαστη εμπειρία και για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα υπερήρωας. Το χάρηκα πραγματικά. Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν ότι αρχικά οι πελάτες νόμιζαν ότι όλο αυτό ήταν ένα καλά στημένο κόλπο εντυπωσιασμού. Πείστηκαν όταν τους ζητήσαμε να καλέσουν την αστυνομία για να συλληφθεί ο κλέφτης. Θα θυμάμαι για πάντα την ημέρα που έπιασα τον «κακό» ως Spiderman”.
Δείτε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος!



Pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου