Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Οι πιο σέξι γυναίκες πολιτικοί

Οι πιο σέξι γυναίκες πολιτικοί


Γυναίκες που διακρίνονται τόσο για την ομορφιά τους όσο και για την παρουσία τους στον παγκόσμιο πολιτικό στίβο.


Μάρα Καρφάνια



Οι περισσότερες γυναίκες πολιτικοί πασχίζουν να αναδείξουν τη θηλυκότητα τους για να κερδίσουν τηλεοπτικούς πόντους.

Η Μάρα Καρφάνια, πρώην μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, κάνει το ακριβώς αντίθετο: Προκειμένου να αναδείξει τη σοβαρότητα της έκοψε τα μαλλιά της.

Οι κακές γλώσσες θα πουν ότι προσπαθεί να ξορκίσει το παρελθόν στα μέσα ενημέρωση του Μπερλουσκόνι αλλά η ίδια ξέρει ότι από τις πολλές αιθέριες υπάρξεις που «κόσμησαν» κατά καιρούς το ιταλικό κοινοβούλιο ελάχιστες επιβίωσαν στην πολιτική σκηνή.

Γιούλια Μπονκ

Η συμμετοχή της σ’ αυτή τη λίστα ίσως να την αδικεί.

Η Γιούλια Μπονκ είναι μέλος του κοινοβουλίου της Σαξονίας, έχει σπουδάσει Κοινωνικές Επιστήμες και Ιστορία στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης, έχει ασχοληθεί με διάφορα θέματα και έχει αναλάβει πρωτοβουλίες κατά του φασισμού, υπέρ της ενασχόλησης των νέων με την πολιτική και υπέρ της πολιτικής δραστηριότητας στα πλαίσια του σχολείου.

Το γεγονός ότι είναι πανέμορφη και μόλις 22 ετών είναι απλώς μερικές υποσημειώσεις στο βιογραφικό της.

Τάνια Καρπέλα

Η βουλευτής και πρώην υπουργός πολιτισμού της Φινλανδίας εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους της με την ίδια τόλμη και γοητεία που εκπροσώπησε τη Φινλανδία στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος 1991.

Γιούρι Φουτζικάουα

Βγαλμένη, λες, από εκπομπή teen idol, η Γιούρι Φουτζικάουα αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική μετά την αποτυχημένη εκλογική καμπάνια του πατέρα της να εκλεγεί στο συμβούλιο της επαρχίας Αομόρι.

Προς το παρόν διατελεί δημοτικός σύμβουλος της πόλης Χασινόχε που ανήκει στην επαρχία, δε διστάζει να κάνει σέξι φωτογραφήσεις.

Στα 28 της χρόνια, όλοι οι πολιτικοί ορίζοντες είναι ανοιχτοί αν και, ίσως, είναι πολύ όμορφη για να είναι πολιτικός.

Όρλι Λέβι

H Όρλι Λέβι είναι μια από τους 15 βουλευτές του υπερσυντηρικού κόμματος Yisrael Beiteinu που επενδύει σε φωτογενείς παρουσίες για να κερδίσει ψήφους.

Η κόρη, όμως, του πρώην υπουργού εξωτερικών της χώρας έχει περάσει διάφορες εξετάσεις.

Έχει κάνει τη θητεία της στην Αεροπορία, έχει πτυχίο νομικής και έχει δουλέψει με επιτυχία ως μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια.

Το αν θα πετύχει και στην πολιτική μένει να αποδειχθεί.

Σετρίντα Γκαεγκέα

Πίσω από έναν ισχυρό άντρα βρίσκεται μια ισχυρή γυναίκα. Και πίσω από το Δρ Σαμίρ Γκαεγκέα που ηγείται των Λιβανέζικων Δυνάμεων (το κόμμα που ίδρυσε ο Μπασίρ Τζεμαγιέλ) βρίσκεται η Σετρίντα Γκαεγκέα (φωτό δεξιά).

Αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά από μόνη της δεν είναι αρκετή, ηγήθηκε του πολιτικού χώρου των Λιβανέζικων Δυνάμεων στην πολύ κρίσιμη περίοδο μετά την εισβολή της Συρίας, οδήγησε το κόμμα στις εκλογές του 2005 όπου πέτυχε την εκλογή έξι βουλευτών και τελικά είχε καθοριστικό ρόλο στην αποφυλάκιση του άντρα της που κρατείτο από το 1994 που έγινε η εισβολή.

Αναστασία Μικαέλι

Καμιά γυναίκα που στα 34 της έχει 8 παιδιά, ένα πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού, μια επιτυχημένη τηλεοπτική σταδιοδρομία και μια ανερχόμενη πολιτική καριέρα δεν είναι τυχαία. Ούτε και η ομορφιά της. Η βουλευτής του Ισραήλ (επίσης του κόμματος Yisrael Beiteinu) ήταν Μις Αγία Πετρούπολη 1995 και είναι με διαφορά η πιο όμορφη και πιο σέξι πολιτικός του κόσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου