Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Βγήκαν τα «μαχαίρια» χθες στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων!

Βγήκαν τα «μαχαίρια» χθες στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων!

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα,πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.

Η συνεδρίαση έγινε παρουσία των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά κ. Γιάννη Χονδρόγιαννη και Γιώργου Σπύρου.

Η συνεδρίαση είχε ως αντικείμενο την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος την ερχόμενη Κυριακή στα Γιάννενα.

Όμως παραλίγο τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων να μετεραπούν σε ρίγκ,όταν οι συνεργάτες του προέδρου,αρχισαν να διαδημίζουν την διαφενόμενη υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Παπαθανασίου,για την θέση του προέδρου του οργάνου,κόντρα στην υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Μπίγγου!!!

Έντονη ήταν η αντίδραση του γραμματέα της Τ.Ο. Παρακαλάμου κ. Ντόντη,ο οποίος υπενθύμισε στους κ.κ. Χονδρόγιαννη και Σπύρου,πως άλλος είναι ο σκοπός της επίσκεψης τους στην περιοχή.

Αμέσως μετά ήρθε η σειρά του προέδρου του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Τάσου Σιαφάκα,ο οποίος υποβαθμιζεται,μιας και το κλιμάκιο απίτησε να τεθεί επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής των εσωκομματικών εκλογών ο κ. Θανάσης Τσάνης.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ.Σαμαράς και η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική ρήξη,με αφορμή τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα στη σημερινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα νέα οικονομικά μέτρα.

Η επίσημη θέση της ΝΔ είναι να πει «όχι» επί της αρχής, αλλά να υπερψηφίσει ορισμένες διατάξεις, ενώ η κ. Μπακογιάννη έχει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη και ζητεί να υπεψηφιστεί το σχέδιο νόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου