Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αυτή τη στιγμή κατάληψη στη ΝΕΤ! ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Άγριο κυνηγητό μέσα στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής

Αυτή τη στιγμή κατάληψη στη ΝΕΤ!
ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Άγριο κυνηγητό μέσα στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής


"Εξω απο τις εγκαταστασεις της κρατικης τηλεορασης ζιταδες περιπολικα και λιτικα αμαξια. Πρεπει να εχουν εισελθει με καθε επιφυλαξη περιπου 20 ατομα στο καναλι της ΝΕΤ.

Την ωρα που κυλούσε κανονικα η ροη των ειδησεων και μιλουσε η χουκλη σε ενα αλλον τυπο σε παραθυρο απο το βαθος ακουστηκαν τσαμπουκαδες στον αερα και διεκοπη μεχρι και αυτην την ωρα το δελτιο ειδησεων."


Τα ΜΑΤ κυνηγάνε δεκάδες πολιτών...
Ένταση στο κτίριο της Ελληνικής Τηλεόρασης και κινητοποιήθηκε άμεσα αστυνομική δύναμη. Πληροφορίες αναφέρουν την είσοδο αγνώστου αριθμού πολιτών.
Η κινητικότητα εντός και εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ελληνικής τηλεόρασης έχει αυξηθεί, ενώ τα ΜΑΤ έχουν αρχίσει το κυνηγητό περίπου 50 ανθρώπων μέσα στην ΕΡΤ!!!


Ένταση επικρατεί στο κτήριο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εισβάλλει αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, ζητώντας να επέμβουν σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία παραχωρεί συνέντευξη η Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι διαμαρτυρόμενοι θέλησαν να μπουν στο στούντιο, όπου μαγνητοσκοπούνταν η εκπομπή στην οποία θα εμφανιζόταν η υπουργός Παιδείας. Ωστόσο, η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί και ορισμένοι από αυτούς μπήκαν στο κοντρόλ των ειδήσεων, διακόπτοντας την κανονική του ροή.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο χώρο υπάρχουν και αστυνομικές δυνάμεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου