Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί σύντροφοι

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί σύντροφοι


Οι Γερμανοί είναι, επισήμως, οι χειρότεροι εραστές παγκοσμίως, ενώ δεύτεροι στη λίστα έρχονται οι «τεμπέληδες» Άγγλοι. Καλύτεροι όλων θεωρούνται οι Ισπανοί, ενώ οι Έλληνες θεωρούνται αρκετά «γλυκανάλατοι» στις ερωτικές τους επαφές.

Με βάση τα αποτελέσματα ψηφοφορίας, που πραγματοποιήθηκε από το παγκοσμίου βεληνεκούς, ερευνητικό site www.OnePoll.com, μεταξύ 15.000 γυναικών από 20 χώρες ...


...οι Γερμανοί, θεωρούνται κάπως .. «δύσοσμοι», οι Άγγλοι, που ακολουθούν στην κατάταξη, αφήνουν τις συντρόφους τους να κάνουν την περισσότερη δουλειά και οι τρίτοι στη λίστα, Σουηδοί, θεωρούνται ιδιαιτέρως «βιαστικοί» (όχι με την καλή έννοια!).

Οι Ισπανοί αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι, ενώ ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι και οι Ιταλοί.

Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, οι γυναίκες που συμμετείχαν, καλούνταν να βαθμολογήσουν ερωτικούς συντρόφους ανάλογα με την εθνικότητά τους, δικαιολογώντας ταυτόχρονα την κρίση τους.

Οι Ολλανδοί φαίνεται πως είναι λίγο «άγριοι», ενώ οι Αμερικανοί κατηγορούνται ότι έχουν πολύ κυριαρχικές τάσεις στην κρεβατοκάμαρα (και όχι μόνο…).

Οι Έλληνες θεωρούνται κάπως, «σαχλο - συναισθηματικοί», ενώ οι Σκωτσέζοι κατηγορούνται ότι κάνουν πολλή φασαρία, οι Τούρκοι ότι παραείναι γλυκείς και οι Ουαλοί, ιδιαίτερα «εγωιστές».

Οι Ρώσοι, επάξια, πήραν τη δέκατη και τελευταία θέση στη λίστα, καθώς θεωρούνται αρκετά, έως πολύ, τριχωτοί για τα γούστα της μέσης γυναίκας.



Οι χειρότεροι :

Γερμανοί (δύσοσμοι)

Άγγλοι (τεμπέληδες)

Σουηδοί (βιαστικοί)

Ολλανδοί (πολύ επιβλητικοί)

Αμερικανοί (βίαιοι)

Έλληνες (γλυκανάλατοι)

Ουαλοί (εγωιστές)

Σκωτσέζοι (θορυβώδεις)

Τούρκοι (πολύ γλυκούληδες)

Ρώσοι (τριχωτοί)




Και οι καλύτεροι :

Ισπανοί

Βραζιλιάνοι

Ιταλοί

Γάλλοι

Ιρλανδοί

Νότιο – Αφρικανοί

Αυστραλοί

Από τη Ν. Ζηλανδία

Δανοί

Καναδέζοι






πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου