Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Πολλαπλός Συνεχής Οργασμός. Είναι δυνατόν;

Πολλαπλός Συνεχής Οργασμός.
Είναι δυνατόν;

Από μόνος του ο όρος δημιουργεί σκέψεις . Η εμπειρία των συνεχόμενων οργασμικών κυμάτων είναι το όνειρο κάθε γυναίκας αλλά λίγες την βιώνουν. Οι γυναίκες που επιδιώκουν και ζουν την εμπειρία αυτή δηλώνουν ότι απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής βλέποντας τα πράγματα με άλλο μάτι.


Οι σχέσεις τους με τους συντρόφους τους βελτιώνονται θεαματικά μετά από μια τέτοια εμπειρία. Αποκτούν αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση και καλύτερη επικοινωνία.

Ένας πολλαπλός συνεχής οργασμός μπορεί να κρατήσει για λεπτά ή ώρες προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία συνεχώς αυξανόμενων εντάσεων.

Πως όμως επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο. Πως επιτυγχάνεται ο οργασμός που οδηγεί σε ότι παραπλήσιο υπάρχει με την έκσταση;

Μπορείς να τον πετύχεις ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα :

1. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου για ηδονή και ευχαρίστηση.Πολλές γυναίκες δεν αναγνωρίζουν τις ανάγκες τους και έτσι δεν αποδέχονται το δικαίωμα τους στην ηδονή. Αποδέξου συνειδητά μέσα σου τις ανάγκες σου για ηδονή και ευχαρίστηση στον έρωτα. Αυτό είναι απαραίτητο να συμβεί πριν βιώσεις μια ανεπτυγμένη αίσθηση ευχαρίστησης.

Ξεφορτώσου κάθε άγχος ή φόβο που πιθανόν έχεις για το σεξ, συμπεριλαμβανομένων και των περιορισμών που μπορεί να έχεις ως πεποιθήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις αυτές τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να τις αφήσεις πίσω σου. Επίσης άφησε πίσω σου κάθε ενοχή ή ένοχη σκέψη που κάνεις σχετικά με το σεξ. Με λίγα λόγια απελευθερώσου από κάθε είδους ενοχή.

2. Μάθε να χαλαρώνεις. Οι εραστές τείνουν να βιώνουν τη σεξουαλική συνεύρεση με ένταση. Αν και η ένταση είναι μια φυσιολογική αντίδραση, είναι βέβαιο ότι δεν θα οδηγήσει σε έναν πολλαπλό συνεχή οργασμό. Είναι σημαντικό να μπορείς να χαλαρώνεις το νευρικό σου σύστημα κατά τη διάρκεια του ερεθισμού της ηβικής σου περιοχής. Αυτή ακριβώς η χαλάρωση από την ένταση θα σου επιτρέψει να ανοιχτείς στην απόλαυση.

Το να μάθεις να χαλαρώνεις σωματικά απαιτεί κάποια προσπάθεια. Παρατήρησε τον εαυτό σου και την ένταση που έχεις. Μικρά κόλπα όπως το να τεντώνεις τα χέρια σου ή να παίζεις τους ηβικούς μύες όπως όταν πηγαίνεις να ουρήσεις μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Η πνευματική χαλάρωση είναι εξίσου σημαντική. Απομάκρυνε κάθε περιοριστική σκέψη και άφησε τον εραστή σου να μπει στο προσωπικό σου χώρο σα να παραδίνεσαι άνευ όρων.

3. Απόκτησε γνώση, πειραματίσου. Όσο περισσότερα γνωρίζεις σχετικά με το σώμα σου και το τρόπο που ανταποκρίνεται σε σεξουαλικούς ερεθισμούς τόσο περισσότερο ανοίγεσαι στο κόσμο των αισθήσεων. Εάν δεν γνωρίζεις πολλά ήδη, γύρω από την σεξουαλική ανατομία και τις σεξουαλικές τεχνικές, φρόντισε να μάθεις. Υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που θα σε βοηθήσουν. Βάλε τα στην πράξη. Δοκίμασε και δες τι σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Βάλε και τον σύντροφο σου στο παιχνίδι πειραματιστείτε μαζί. Μην ντρέπεσαι να το ζητήσεις θυμήσου έχεις ήδη αφήσει κάθε είδους ενοχή και περιορισμό πίσω σου. Μην σε απασχολεί τι θα σκεφτεί για σένα, αν είσαι αληθινή με τα συναισθήματα σου, χαλαρή και σίγουρη για αυτό που θέλεις θα του αρέσει και θα σε ακολουθήσει.

Πειραματίσου με τον αυνανισμό. Η αυτοϊκανοποίηση θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα τα μυστικά της διέγερσης και θα σου δείξει τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να διεγερθείς όταν θα είσαι με τον ερωτικό σου σύντροφο.

4. Δώσε άπλετο χρόνο στη διαδικασία της διέγερσης. Ο πολλαπλός συνεχής οργασμός δεν επιτυγχάνεται με βιασύνη. Χρειάζεται φλερτ. Χρησιμοποιήστε σαγηνευτικές μεθόδους δείχνοντας και κρύβοντας μέρη του σώματος, δημιουργώντας ερωτική ατμόσφαιρα και χρησιμοποιώντας ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ για δημιουργία μέγιστου ερεθισμού. Χρησιμοποιείστε πολλά χάδια και φιλιά μεταξύ σας.

5. Μίλησε του και πες του τι θα του κάνεις καθώς θα τον χαϊδεύεις και θα προσπαθείς να τον ερεθίσεις. Αυτή η διαδικασία θα ερεθίσει και σένα πολύ. Τα λόγια οι ψίθυροι τα χάδια τα φιλιά σε προετοιμάζουν για αυτήν την εμπειρία της έκστασης.

6. Μάθε να εστιάζεις την ενέργεια σου. Η σεξουαλική πράξη δεν είναι μια πράξη που πρέπει να αφορά τη νοητική σκέψη αλλά την ικανοποίηση των αισθήσεων. Με το να μάθεις να εστιάζεις την ενέργεια σου στην περιοχή του αιδοίου σου θα οδηγηθείς σε εκρηκτικά αποτελέσματα. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να μάθεις να κατευθύνεις την ενέργεια σου είναι να την φαντάζεσαι, σαν ένα ενεργειακό ρυάκι γεμάτο λάμψη και φως που διαπερνά το σώμα σου από το πάνω μέρος του σώματος σου προς τα γεννητικά σου όργανα.

7. Γίνε ένας δέκτης και πομπός αποτελεσματικής επικοινωνίας. Για να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου είναι σημαντικό να επικοινωνείς σωστά. Βεβαιώσου ότι ζητάς αυτό που σου αρέσει όταν δέχεσαι ερωτικές περιποιήσεις από τον σύντροφο σου και καθοδήγησε τον έτσι ώστε να νιώσεις μέγιστη ευχαρίστηση. Το ίδιο και όταν παρέχεις εσύ την ευχαρίστηση σε εκείνον ρώτα αν ικανοποιείται και ζήτα καθοδήγηση. Σε κάθε περίπτωση η σωστή επικοινωνία θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πολύ περισσότερα και αυτό συνεχώς θα εντείνεται χρησιμοποιώντας την ευχαρίστηση που αισθάνεσαι για να δημιουργήσεις και να αισθανθείς ακόμα μεγαλύτερη. Άφησε ελεύθερες τις κραυγές και τα βογκητά της ευχαρίστησης σου και θα ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές. Η επιβράβευση του ερωτικού σου συντρόφου με κολακευτικά σχόλια θα τον βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια του να σε ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο.

8. Γύμναζε συνεχώς τους μύες τους αιδοίου σου. Η εκγύμναση αυτή θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι πολύ περισσότερα στην διάρκεια της ερωτικής πράξης ανεβάζοντας τον ερεθισμό σου σε άλλα επίπεδα.

9. Να έχεις λιπαντικό διαθέσιμο. Η ερωτική πράξη μπορεί να διαρκέσει πολύ. Οι τριβές και ο πόνος δεν βοηθούν καθόλου στην διατήρηση και την ενίσχυση του ερεθισμού. Χρησιμοποιώντας ειδικό λιπαντικό (μπορείς να το βρεις σε κάθε φαρμακείο) αποφεύγεις την πιθανότητα να αποσπαστείς από την σεξουαλική διέγερση.

10. Βγάλε από το μυαλό σου τις γρήγορες καταστάσεις. Όταν επιδιώκεις να βιώσεις τον πολλαπλό συνεχόμενο οργασμό δεν μπορεί να πιστεύεις ότι αυτό θα γίνει με βιασύνη. Δώσε χρόνο. Χρειάζεται προπόνηση. Εφάρμοσε τις τεχνικές. Δημιούργησε έναν άνετο ερωτικό χώρο. Μια ερωτική φωλιά. Κάνε συνεχή εξάσκηση με τον σύντροφο σου όποτε σου δίνεται η ευκαιρία. Κράτησε τον οργασμό σου την ώρα που έρχεται και προσπάθησε να τον αναβάλεις και μετά πάλι. Σιγά - σιγά θα βιώσεις τους οργασμούς να έρχονται ο ένας μετά τον άλλο σε κύματα.

Θα βιώσεις τον πολλαπλό συνεχή οργασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου