Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Θεσπρωτική Συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό video για την προώθηση της Επιχειρηματικότητας 2010

Θεσπρωτική Συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό video για την προώθηση της Επιχειρηματικότητας 2010



Το γραφείο Επιχειρηματικών Συμβουλών “Επιχειρείν” με έδρα την Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, συμμετέχει στον ετήσιο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για την προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Ένας διαγωνισμός που στοχεύει στην ανάδειξη του επιχειρηματικού πνεύματος και την παρακίνηση των νέων ανθρώπων να σκεφτούν ως επιλογή καριέρας όχι μόνον την εργασία στο Δημόσιο, αλλά και το ξεκίνημα της δικής τους επιχείρησης όσο μικρή και αν είναι.

Ο Διαγωνισμός έχει τρεις κατηγορίες:
  1. “Επιχειρηματικότητα – Ένας διαφορετικός τρόπος ζωής”
  2. “Επιχειρηματικότητα – Προκλήσεις και ανταμοιβές”
  3. “Επιχειρηματικότητα – Ο δρόμος για το μέλλον”

Το video του “Επιχειρείν” διαγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία: “Επιχειρηματικότητα – Ένας διαφορετικός τρόπος ζωής”, όπου εκεί είναι και οι περισσότερες συμμετοχές.



To video διάρκειας 2 λεπτών, αποτυπώνει την “αγωνία” ενός νέου ανθρώπου να βρει δουλειά, όπου μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες διαπιστώνει ότι υπάρχει και άλλη εναλλακτική λύση για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στην ζωή του.

Η λύση είναι να σκεφτεί διαφορετικά, να πιστέψει στον εαυτό του, να πάρει το ρίσκο και να ξεκινήσει την δική του μικρή επιχείρηση.

Η δημιουργική ομάδα είναι:
  • Βασίλης Δ. Παππάς (ιδιοκτήτης του γραφείου Επιχειρείν) και Τζένη Τσάλη στην διαμόρφωση της Ιδέας
  • Γιώργος Πάσχος, ο ηθοποιός του video
  • Τζένη Τσάλη, στην ηχητική επεξεργασία
  • Γιώργος Καψάλης, ο Σκηνοθέτης του video

Οι παραγωγοί των καλύτερων βίντεο θα προσκληθούν σε εορταστική τελετή απονομής βραβείων στις 25 Μαΐου 2010 στις Βρυξέλες, η οποία θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου