Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Όταν η showbiz ... " φτιάχνεται "

Όταν η showbiz ... " φτιάχνεται "
Αλκοόλ και λοιπές ουσίες αποτελούν τον καλύτερο φίλο των μεγάλων σταρ - και τους ωθούν σε σκάνδαλα, που κάνουν τις τηλεθεάσεις να εκτοξεύονται...


Amy Winehouse
Σαν πρώτο παράδειγμα μπορεί να θεωρηθεί ατυχές, καθώς δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει στιγμή που η γνωστή τραγουδίστρια δεν είναι υπό την επήρεια ουσιών.

Γενικά, έχει βγει στους δρόμους με το σουτιέν, την έχει πάρει ο ύπνος στο πεζοδρόμιο και έχει κλέψει κοκαΐνη από την τσάντα της Kate Moss, κάτι που αποκάλυψε ο πρώην σύζυγός της Blake Fielder- Civil.

Kate Moss
Το μοντέλο κόντεψε να καταστρέψει την καριέρα του, όταν δημοσιεύτηκε, στον βρετανικό τύπο, φωτογραφία της τη στιγμή που έκανε χρήση κοκαΐνης.

Έχασε αρκετά από τα συμβόλαιά της, αλλά με προσεκτικές κινήσεις και την υπόσχεση ότι θα απεξαρτηθεί (η οποία έμοιαζε περισσότερο με υπόσχεση του τύπου «στο εξής θα προσέχω πού σνιφάρω») έπεισε την κοινή γνώμη και τους μεγάλους οίκους και έγινε και πάλι ένα από τα hot ονόματα της πασαρέλας.


David Hasselhoff
Ο πάλαι ποτέ ιππότης της ασφάλτου και ναυαγοσώστης, που κάποτε έσωζε τον κόσμο από τους κακούς και τα κύματα, τώρα δε μπορεί να σώσει τον εαυτό του από το πιώμα.

Μια φορά ήταν τόσο λιώμα που βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να ζητάει από την κόρη του να επικοινωνήσει μαζί του. Εκείνη τότε έκανε κάτι δραστικό.

Κυκλοφόρησε το video στο διαδίκτυο για να δει τα χάλια του κι εκείνος αλλά κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Τώρα, είναι «καθαρός» και κριτής του America’s Got Talent.



Courtney Love
Η χήρα του Kurt Cobain έχει βρεθεί πάμπολλες φορές στο κατώφλι του θανάτου, λόγω της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά και το ποτό.

Όταν βρίσκεται δε, υπό την επήρεια περισσότερη πλάκα έχει έτσι όπως κινείται στο χώρο, παρά κακό μπορεί να προκαλέσει.

Στους άλλους, γιατί στον εαυτό της τα βλέπουμε τα αποτελέσματα. Τον τελευταίο καιρό πολλοί υποστηρίζουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία.



George Michael
Άσχημη η σχέση του τραγουδιστή με το ποτό. Ο ίδιος, πολύ πρόσφατα, συνελήφθη καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Μετά τη σύγκρουση που είχε με το αυτοκίνητό του πίσω από ένα φορτηγό, του έγινε αλκοτέστ, το οποίο βάρεσε κόκκινο.

Σύμφωνα με το νταλικιέρη Laurie Rowe, ο τραγουδιστής μετά το περιστατικό βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και δεν είχε ιδέα τι γινόταν. Μάλιστα, ανέβηκε στο φορτηγό και είπε κάτι ασυναρτησίες ότι φοβάται να μπει στη φυλακή.

Σύμφωνα με το -νηφάλιο- οδηγό, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που νόμιζε ότι ο τραγουδιστής δε θα ήταν ζωντανός. Το 2006, ο Michael είχε συλληφθεί και πάλι για επικίνδυνη οδήγηση.


Britney Spears
Μετά το χωρισμό της από τον Kevin Federline (αλλά μπορεί και πριν) η Spears είχε πάρει την κάτω βόλτα, κάνοντας χρήση διαφόρων ουσιών.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν μέσα στην παράνοιά της ξύρισε το κεφάλι της. Χωρίς η ίδια να το έχει παραδεχτεί δημόσια, μάλλον, το έχει μετανιώσει.

Τώρα, απεξαρτημένη απ’ όλα, ξαναφτιάχνει την καριέρα της, υπό την προστασία της οικογένειάς της.



Kirsty Alley
Η γνωστή ηθοποιός δε μπορεί να σταματήσει να τρώει και να πίνει. Τον ένα μήνα τη βλέπεις στυλάκι και τον επόμενο σαν μια άμορφη μάζα λίπους.

Παράλληλα, γίνεται και δύστροπη. Προσφάτως, τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν πως αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, της μένουν μόνο τέσσερα χρόνια ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου