Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Θες να την " ψήσεις " να βγείτε ραντεβού ; Γίνε ο διάδοχος του υπνοθεραπευτή Paul McKenna και δώσε της «κρυμμένες εντολές».

Θες να την " ψήσεις " να βγείτε ραντεβού ;

Γίνε ο διάδοχος του υπνοθεραπευτή Paul McKenna και δώσε της «κρυμμένες εντολές».


Η τεχνική: Τη συναντάς κατά κόρον σε διαφημίσεις, όταν ακούς φράσεις, του τύπου «γιατί να αρκεστείς στο βαμβακερό όταν μπορείς να βάλεις μετάξι;». Αυτό που καταγράφεται στο μυαλό σου με τη συγκεκριμένη διατύπωση είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να βάλεις μετάξι.

Αν λοιπόν της πεις «γιατί να μείνεις μέσα την επόμενη Πέμπτη όταν μπορείς να βγεις μαζί μου και να περάσεις καλά;», θα δημιουργήσεις στο μυαλό της την εικόνα ότι είναι έξω μαζί σου και περνάει καλά.

Η επιστημονική εξήγηση:
Διαταγές και οδηγίες που διατυπώνονται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην ακούγονται σαν εντολές, επηρεάζουν το υποσυνείδητό της. Αυτό προκύπτει από μελέτες του Πανεπιστημίου του Harvard, καθώς φαίνεται ότι οι κρυμμένες εντολές έχουν την ικανότητα να προσπερνούν το φίλτρο της κρίσης της.

Βοnus Tip: Εκτός από γυναίκα, οι κρυμμένες εντολές ίσως σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά. Απλώς, θυμήσου στην επόμενη επαγγελματική συνέντευξη να κάνεις τον υποψήφιο εργοδότη σου να σε φανταστεί στη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου