Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Mυστηριώδη Σχήματα

Mυστηριώδη Σχήματα



Τυχαίες εικόνες που έρχονται από τον μετεωρολογικό δορυφόρο παρουσιάζουν στίγματα που περιγράφονται ως κόκκινα αστέρια, η δαχτυλίδια φωτιάς και λευκού "ντόνατς" δημιουργώντας θεωρίες συνωμοσίας στη Αυστραλία.
Οι ανωμαλίες ξεκίνησαν για πρώτη φορά στις 15 Ιανουαρίου, όταν ένα "παγωμένο ντόνατ" εμφανίστηκε πάνω από το Kalgoorlie σε

Οι Δορυφορικές εικόνες έδειξαν ότι δεν υπήρχε σύννεφο πάνω από την περιοχή κατά τη χρονική στιγμή για να εξηγήσει το ασυνήθιστο φαινόμενο, αλλά οι παρατηρήσεις online των αγροτών ισχυρίστηκαν ότι είχαν μία "ασυνήθιστα θερμή" ημέρα. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα παράξενο κόκκινο αστέρι πάνω από το Broome στις 22 Ιανουαρίου και μια παράξενη έκρηξη σπείρα πάνω την Μελβούρνη που περιγράφεται από ερασιτέχνες των ραντάρ όπως το Δακτυλίδι σφαλμάτων.

Η υπηρεσία, η οποία δεν ανταποκρίνεται σε επανειλημμένα αιτήματα για να σχολιάσει το φαινόμενο, έχει αναγνωρίσει τις ανωμαλίες στις δημοφιλείς ιστοσελίδες της. Από τότε έχουν αποσυρθεί οι εικόνες αναφέροντας ότι ήταν "περιστασιακές παρεμβολές στα δεδομένα του ραντάρ" εξετάζοντας επί του παρόντος, τρόπους για τη μείωση αυτών των παρεμβολών.

ΟΙ θεωρίες συνωμοσίας αναφέρουν, ωστόσο, ότι πίσω από τις περίεργες ανωμαλίες κρύβονται ξένες συμμέτοχες, σε μυστικές στρατιωτικές δοκιμές τροποποίησης του καιρού. Μια θεωρία είναι ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει επεκταθεί στο High Frequency Active του Auroral Research Program (HAARP) που με εξαιρετικά υψηλής συχνότητας ριπές ραντάρ επηρέαζε τα σωματίδια της ιονόσφαιρας, δημιουργώντας βελτίωση της πυραυλικής ανίχνευσης. Επίσης ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια εξελιγμένη μορφή τροποποίησης του καιρού και ότι η δοκιμή γίνεται από ένα μυστικό κέντρο κοντά Exmouth στη Δυτική Αυστραλία.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι αντικείμενα στην ατμόσφαιρα που εκπέμπουν ισχυρή ακτινοβολία και έτσι θα μπορούσε να δικαιολόγηση το μυστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου