Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου σε δεύτερο πορνό dvd στα περίπτερα!!!

Τζούλια Αλεξανδράτου σε δεύτερο πορνό dvd στα περίπτερα !!!!!!!!
Ακόμα και το σύμπαν συνωμοτεί για την… επιτυχία του νέου καλλιτεχνικού εγχειρήματος της Τζούλιας! Η νέα σελήνη, που πραγματοποιείται την άλλη βδομάδα στον Κριό, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα είπε διάσημη αστρολόγος και η Τζούλια πέταξε το… εσώρουχο της από την χαρά της, μεταφορικά και… κυριολεκτικά, όπως όλοι ξέρουμε!!!
Μίλησε, λοιπόν, με τον παραγωγό της και τα συμφώνησαν. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι στα περίπτερα το dvd, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, θα έχει διάρκεια 22 λεπτά στα οποία θα δούμε σκηνές από τα παρασκήνια και συνεντεύξεις του Σειρηνάκη και του «Γιώργου» - Ίαν.
Και όσοι δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα, το… πλήρωσαν ακριβά.

Όπως μάθαμε μέσω facebook δημιουργήθηκε ένα group, που έταζε στα μέλη του ότι θα δουν το dvd μέσω διαδικτύου πριν την κυκλοφορία του. Γίνεσαι μέλος και ακολουθώντας μια σειρά από οδηγίες, σου έρχονται κάποιοι μυστικοί κωδικοί στο κινητό. Με αυτούς νόμιζαν οι ανυπόμονοι ότι θα δουν… Τζούλια! Αμ, δε! Και καταχρεώθηκαν και Τζούλια δεν είδαν, αφού κάθε «κλικ» τους παρέπεμπε και σε άλλο link που ουδεμία σχέση είχε με το περιβόητο βίντεο, αλλά με τα άστρα και το μέλλον. Μάθετε με ποιο ζώδιο ταιριάζετε και άλλα παρόμοια.
Για αυτό κάντε λίγη ακόμα υπομονή, όλοι θα πάρετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου