Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Υποδοχή πρωταθλητών και αποθέωση στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων για τους παίχτες του Παναθηναϊκού

Υποδοχή πρωταθλητών και αποθέωση στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων για τους παίχτες του Παναθηναϊκού



Το τελευταίο τους ταξίδι για την φετινή αγωνιστική χρόνια έκαναν χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρέθηκαν στα Γιάννενα, για τον σημερινό αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί φίλοι των «πρασίνων» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Βασιλιάς Πύρρος» των Ιωαννίνων και υποδέχθηκαν τον Νίκο Νιόπλια και τους παίκτες του.Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 300 οπαδοί του «τριφυλλιού» αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδας, ζητώντας παράλληλα την κατάκτηση και του Κυπέλλου.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν για άλλη μία φορά ήταν το «Νάτοι Νάτοι οι πρωταθλητές» και «Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ».
Μάλιστα, ιδιαίτερα αποθέωση γνώρισαν οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Νίκος Σπυρόπουλος, οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή.

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννενα θέλουν να κλείσουν με νίκη τη σεζόν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον τελικό Κυπέλλου της 24η Απριλίου με τον Αρη, ώστε να πετύχουν το πολυπόθητο νταμπλ.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του θέλει να αποδείξει πως άξιζε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.
Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα παραταχθεί με σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του στα Γιάννενα.
Ο Νίκος Νιόπλιας θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου και αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Στην Αθήνα παρέμειναν επίσης οι τιμωρημένοι Καραγκούνης, Νίνης, Σαριέγκι και οι τραυματίες Καντέ, Δάρλας, όπως και οι Γκαλίνοβιτς, Μαχλελής. Νέο πρόσωπο στην 18άδα του τριφυλλιού είναι ο νεαρός μεσοαμυντικός Φώντας Φέτσης της Golden Team.

Οσον αφορά τα πλάνα του Κοζανίτη τεχνικού για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, φανέλα βασικού θα πάρουν ο Καρνέζης κάτω από τα γκολπόστ, ο Μαρίνος και ο Σπυρόπουλος θα καλύψουν τα δύο άκρα της οπισθοφυλακής με τους Μπιέρσμιρ και Κατσουράνη κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Ζιλμπέρτο και Σιμάο, με τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά, τον Γκάμπριελ δεξιά και επιθετικό δίδυμο τους Πετρόπουλο και Σαλπιγγίδη.Αναλυτικά οι 18 παίκτες που πήρε μαζί του στα Γιάννινα ο Νιόπλιας είναι:
Τζόρβας, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Βύντρα, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Κλέιτον, Πετρόπουλος, Σαλπιγγίδης και Φέτσης.

Για το θετικό αποτέλεσμα
Την καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα επιδιώξει στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννενα στην τελευταία του παράσταση στη Σούπερ Λίγκα.
Η ομάδα των Ιωαννίνων υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική και στόχος είναι να αποχαιρετήσει την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά.

Τα προβλήματα για την σημερινή αναμέτρηση πάντως δεν είναι λίγα για το Νίκο Αναστόπουλο, αφού ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε εφτά συνολικά ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, για το παιχνίδι με τους πράσινους δεν υπολογίζονται οι Ντάσιος, Ελευθερόπουλος, Μαϊστόροβιτς και Σαϊτιώτης, που είναι τραυματίες, οι Κούσας και Κανακούδης, που είναι τιμωρημένοι, καθώς και ο Ντιμπαλά, που αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα.

Ο Αναστόπουλος συμπεριέλαβε τους εξής 18 παίκτες στην αποστολή και είναι οι εξής:
Ζαφειρόπουλος, Σικαλιάς, Στάθης, Κώτσιος, Βάντερσον, Σενόνε, Μπουχάν, Ανδράλας, Βαρτζιώτης, Ρόβας, Μιχαλόπουλος, Τζάνης, Μενδρινός, Καζναφέρης, Σίσιτς, Αράς, Μπακαγιόκο
, και Κοντογουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου