Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Παραφυσικό & Σεξ

Παραφυσικό & Σεξ


Νυχτερινοί δαίμονες με αρσενική ή θηλυκή μορφή, αποπλανούν ανθρώπους του αντίθετου φύλου -αλλά μερικές φορές γίνονται τόσο φορτικοί και βίαιοι που η εμπειρία μόνο ευχάριστη δεν είναι.
Δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη ότι τα αλλοκοσμικά χρονικά είναι γεμάτα από περιστατικά, η δημοσίευση των οποίων θα προκαλούσε σε άλλες εποχές την επέμβαση του εισαγγελέα.
Η περίεργη και "πικάντικη" σχέση σεξ και παραφυσικού είναι πανάρχαια, συναρπαστική και έχει πάρει πολλές μορφές με την πάροδο των αιώνων.

Η νεότερη έκφανσή της είναι η σεξουαλική κακοποίηση που σχετίζεται με το πλήθος των αναφορών για "απαχθέντες" -δηλαδή όλων εκείνων που υποτίθεται ότι τους πήραν με το ζόρι περίεργα πλάσματα που κατέβηκαν από UFO. Το ενδιαφέρον είναι ότι πολλές φορές οι εν λόγω εμπειρίες έχουν εκτοπιστεί από τον συνειδητό νου και έρχονται στο φως μόνο μέσω της ύπνωσης.

Ο πασίγνωστος Τζων Κηλ έφερε στο φως αρκετές περιπτώσεις βιασμών γυναικών από εξωγήινους και περιστατικά στα οποία οι εξωγήινοι είχαν πάρει σπέρμα από νεαρούς. Τα περιστατικά έμοιαζαν απίστευτα εκείνη την εποχή και δεν είχαν πάρει δημοσιότητα.

Όμως στη δεκαετία του 1970 η αντίληψη ότι οι "εξωγήινοι" προέβαιναν σε "γενετικά πειράματα" με τα οποία προσπαθούσαν να δημιουργήσουν "υβρίδια", απέκτησε περίοπτη θέση στο ουφολογικό κατεστημένο. Ακόμη μια ιδέα είχε "παγώσει" σε διαμορφωμένες πεποιθήσεις και δόγματα. Όμως το πάγωμα είναι ο τελικός προορισμός κάθε εξωεκδήλωσης -η οποία στο μεταξύ έχει "γονιμοποιήσει" το "σύστημα"..

Και εν πάσει περιπτώσει, η άποψη των εξωγήινων γενετικών πειραματισμών είχε εδραιωθεί καλά στην ουφολογική κοινότητα στη δεκαετία του 1980. Σοβαροί ερευνητές -μεταξύ των οποίων και ακαδημαϊκοί όπως ο Τζων Μακ και ο Ντέηβιντ Τζέηκομπς- διακήρυξαν ανοιχτά την πεποίθηση ότι οι "Γκρίζοι" (οι κοντοπίθαροι εξωγήινοι με τα τεράστια κεφάλια) έκλεβαν σπέρμα και ωάρια από ανθρώπους απαχθέντες.

Επίσης ανακοίνωσαν ότι οι απαγωγές από εξωγήινους είναι πιο συχνές απ' ό,τι νομίζεται. Ο Τζέηκομπς υπολόγισε ότι έχει απαχθεί (ή πιστεύει ότι έχει απαχθεί) το 2% των ενήλικων Αμερικανών -κάτι που μεταφράζεται στο εκπληκτικό νούμερο των 3,7 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο Νεοϋoρκέζος ουφολόγος Μπαντ Χόπκινς έγραψε κάμποσα βιβλία με θέμα το υποτιθέμενο γενετικό πρόγραμμα των εξωγήινων.
Ο Βρετανός ερευνητής Πήτερ Ρότζερσον επισημαίνει ότι πολλές ιστορίες απαγωγών αφορούν σε ψυχολογικά διαταραγμένα άτομα με προϊστορία ψυχολογικών τραυμάτων και σεξουαλικής κακοποίησης σε νεαρή ηλικία.
Ο συγγραφέας Γουίτλι Στρίμπερ έκανε ακόμη δημοφιλέστερο το θέμα των εξωγήινων σεξουαλικών επαφών με το βιβλίο του "Communion" (που έγινε και ταινία).
Ο Στρίμπερ ισχυρίστηκε ότι είχε τακτικές επαφές με εξωγήινους οι οποίες δεν ήταν καθόλου ευχάριστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου