Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Πικρό παράπονο με μεγάλη δόση ειρωνίας, θυμού και αγανάκτησης, κρύβει η παρακάτω επιστολή που έστειλε ο Κώστας Βέρμπης για λογαριασμό πεντακοσίων (500) κατοίκων της Πέρδικας στον υπεύθυνο της εκπομπής της ΝΕΤ «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» δημοσιογράφο κ. Πολίτη.
Όχι άδικα.

Γιατί δυστυχώς αρκετοί «δημοσιογράφοι» των Αθηνών, θυσιάζουν την δεοντολογία τους και την Ελευθεροτυπία στο βωμό της δημοσιοϋπαλληλικής τους ιδιότητας και νοοτροπίας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
Κε (με καπα κεφαλαιο!), Πολίτη.
Οι 500 κάτοικοι της Πέρδικας,κι εγώ προσωπικά,σας εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για την συμμετοχή σου στον αγώνα για πρόοδο της περιοχής μας και γενικότερα του Ελληνικού Λαού.
Έπραξες στο ακέραιο το καθήκον σου!
Στρίμωξες την εξουσία και την υποχρέωσες να ξεχάσει για μια στιγμή την αποστολή της, και ν' ασχοληθεί στα σοβαρά με το συμφέρον του λαού που την εκλέγει!

Σε θαυμάσαμε, για το πόσο ενημερωμένος είσασταν για τοέγκλημα των καιρών που λέγεται Καλλικράτης και κάνατε υπερήφανους τους ένδοξους αρχαίους σοφούς.
Ξέρουμε τώρα πολύ καλά,ότι αγωνίζεστε μαζί μας για ένα καλλίτερο αύριο, αφού και το δικό σας μέλλον είναι αβέβαιο και σκληρό!
Με τέτοιους δημοσιογράφους είναι σίγουρο ότι η πορεία του Ελληνικού λαού προς την κόλαση είναι εξασφαλισμένη και δεν χρειάζεται ανησυχία.
Ο σιωπηρός τρόπος με τον οποίο παρουσιάσατε την επιστολή μας στον υπουργό ήταν μοναδικός!!

Τέτοιες εκπομπές σαν το ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ που παρουσιάζεις στην ΝΕΤ,δια μέσου της οποίας σας ζητήσαμε να ενημερώσουμε τον υπουργό για το αίτημά μας, ειναι πράγματι χρήσιμο εργαλείο για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΜΠΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου