Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Καβγάς Πακιστανών οδήγησε σε μαχαίρωμα !!!

Καβγάς Πακιστανών οδήγησε σε μαχαίρωμα !!!

peripolikoΆγριος καβγάς για άγνωστη αιτία, μεταξύ Πακιστανών οι οποίοι εργάζονται με συνεργείο που λειτουργεί ιδιώτης στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων οδήγησε σε τραυματισμό ενός από αυτούς με μαχαίρι.

Το περιστατικό συνέβη το Μεγάλο Σάββατο στο χώρο που διαμένουν οι 11 Πακιστανοί εργάτες, στις εγκαταστάσεις του πτηνοσφαγείου της «Πίνδος».
Αν και στο αστυνομικό δελτίο δεν αναφέρεται κάτι για το επεισόδιο, πληροφορηθήκαμε ότι ο τραυματίας Πακιστανός μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μιχάλης Κασσής επιβεβαίωσε το επεισόδιο και την επέμβαση της αστυνομίας, αλλά όπως εξήγησε οι Πακιστανοί δεν είναι εργαζόμενοι του Πτηνοτροφικού.
Τα τελευταία χρόνια η «Πίνδος» αναθέτει σε υπεργολάβο την εξωτερική εργασία στο πτηνοσφαγείο, δηλαδή το...κρέμασμα των πουλιών που οδηγούνται για σφαγή.

Οι άνθρωποι αυτοί διαμένουν μεν εκεί, αλλά δεν έχουν κάποια άμεση σχέση με τον Συνεταιρισμό, πλην των υπηρεσιών που προσφέρουν μέσω του ιδιώτη που αναλαμβάνει την δουλειά αυτή.
Λεπτομέρειες για τα αίτια του καβγά δεν γνώριζε και ο κ. Κασσής.

Πάντως το Μεγάλο Σάββατο το πτηνοσφαγείο δεν λειτουργούσε και οι 11 Πακιστανοί είχαν να λύσουν φαίνεται κάποιο δικό τους πρόβλημα και επέλεξαν βίαιο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου