Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τέσσερις Γιαννιώτες κωπηλάτες στο κατώφλι της Ολυμπιάδας Νέων! Προτείνεται η συμμετοχή τους στην Ελληνική Εθνική αποστολή!

Τέσσερις Γιαννιώτες κωπηλάτες στο κατώφλι της Ολυμπιάδας Νέων!

Προτείνεται η συμμετοχή τους στην Ελληνική Εθνική αποστολή!


Τέσσερις νέοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν προεπιλεγεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας ως υποψήφιοι να συμμετάσχουν στην τελική αποστολή της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν αρχές Αυγούστου στη Σιγκαπούρη.

Οκτώ είναι συνολικά οι Έλληνες κωπηλάτες που έχουν προεπιλεγεί και θα προταθούν από την ΕΚΟΦΝΣ για την επερχόμενη Ολυμπιάδα Νέων, γεγονός που σημαίνει ότι οι Γιαννιώτες αθλητές απαρτίζουν τη μισή προκρινόμενη ομάδα και οι πιθανότητες να οριστικοποιηθεί τελικά η επιλογή τους από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και να συμμετάσχουν στην αποστολή της χώρας μας στη Σιγκαπούρη είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. που έχουν προεπιλεγεί είναι οι:
Ελένη Διαμάντη, Απόστολος Λαμπρίδης, Μιχάλης Ναστόπουλος
και Λυδία Νταλαμάγκα.
Μαζί με τους αθλητές έχει προεπιλεγεί και πιθανώς να ακολουθήσει την Ελληνική αποστολή στη Σιγκαπούρη και ο επικεφαλής προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Ευθύμιος Βλάχος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους υπόλοιπους Ομίλους της χώρα μας έχουν προεπιλεγεί δύο κωπηλάτες από την Καστοριά, ένας από την Κατερίνη κι ένας από τον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου