Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πατέρας: Είχε μάθει αλλιώς με τη διαιτησία ο ΟΣΦΠ! ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Νίκος Πατέρας: Είχε μάθει αλλιώς με τη διαιτησία ο ΟΣΦΠ!

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε άδικα κάποια από τα πρωταθλήματα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια.

Με συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash ο Νικόλας Πατέρας άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του Ολυμπιακού:

"Ήταν ένα πρωτάθλημα που το ήθελε πολύ ο κόσμος του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό του το αφιερώνουμε όλοι. Μπορούσαμε και τα προηγούμενα χρόνια να πάρουμε 6-7 από τα πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός τα οποία δεν ήταν όλα δίκαια.

Η φετινή διαιτησία ήταν 50-50 κι αυτό δεν αρέσει στον μεγάλο αντίπαλό μας που είχε συνηθίσει διαφορετικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Τα θετικά στοιχεία από τα χρόνια που έπαιρνε τους τίτλους ήταν ότι ο πρόεδρός του έβαλε πολλά χρήματα και ότι ο κόσμος της ομάδας στήριξε απόλυτα τον πρόεδρο του Ολυμπιακό. Τα αρνητικά ήταν όλη αυτή η φημολογία που αναπτύχθηκε ότι ο Ολυμπιακός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχε τον έλεγχο του παρασκηνίου."

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για την πολυμετοχικότητα αλλά και για το αν θα μείνει στον προεδρικό θώκο:

"Η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό λειτουργεί. Είναι σωστό αυτό που άκουσα στην τηλεόραση ότι ο καθένας από τους μετόχους του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να τρέξει μόνος του την ομάδα. Σε οικονομικό επίπεδο το πολυμετοχικό βολεύει τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να μην υπάρχουν εσωτερικές αντιπαλότητες και πισώπλατα μαχαιρώματα. Η διάθεσή μου μεταβάλλεται από μέρα σε μέρα. Θα αποφασίσω αν θα παραμείνω πρόεδρος αφού γίνει μία κουβέντα στο διοικητικό συμβούλιο μετά τον τελικό του Κυπέλλου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου