Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Μπήκαμε στο ΔΝΤ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
Μπήκαμε στο ΔΝΤ !!!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJJ-sSni3Vzd6CNwXJH27OLoik4_tlGOwbz3YQakmypzP-DDlQxziquY17qz2si-TayZYcwkkE7L-FgdxE3Q9ynV0_CiKo8KgcBWIyMa5kl9rsV_LnVESJ_D4R3xr6i0yL9v0sW4i2jUM/s1600/2010-04-23_131018.png

Ο Παπανδρέου ανακοίνωσε πριν από λίγο την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ.
Είναι γεγονός βρισκόμαστε υπό κατοχή!!!

Αίτημα για ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης E.E./ΔΝΤ κατέθεσε επισήμως σήμερα η χώρα μας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο από το Καστελόριζο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Κληρονομήσαμε ένα σκάφος έτοιμο να βυθιστεί, μια χώρα χωρίς κύρος και αξιοπιστία που είχε χάσει το σεβασμό ακόμα και των εταίρων της...

Από την πρώτη μέρα σηκώσαμε τα μανίκια μας και με σκληρή δουλειά βαλθήκαμε να ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα πήραμε δύσκολα μέτρα που πολλές φορες πόνεσαν αλλά ανακτήσαμε την αξιοπιστία μας μέσα από μαραθώνιο διεκδικήσαμε και καταφέραμε να δοηγηθούμε σε μια ισχυρή απόφαση της Ενωσης για τη στήριξη της χώρας μας...», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, οι αγορές δεν ανταποκρίθηκαν στην απόφαση της 25ης Μαρτίου είτε γιατί δεν πίστεψαν στην βούληση της ΕΕ είτε γιατί κάποιοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την κερδοσκοπία.

«Σήμερα», συνέχισε ο κ. Παπανδρέου, «κινδυνεύει να χαθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες από τη δυσκολία δανεισμού, ήρθε η στιγμή το χρόνο που δεν μας δίνουν οι αγορές να μας τον δώσει η απόφαση που πήραμε μαζί με τους ηγέτες της Ευρώπης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου