Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ισοπαλία για το Σούλι, ήττα για το Θεσπρωτό

Ισοπαλία για το Σούλι, ήττα για το Θεσπρωτό

Σημαντική ισοπαλία για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε το Σούλι Παραμυθιάς στην Άρτα με αντίπαλο το Σκουφά και σκορ 2-2 (2-1 το ημίχρονο).
Το Σούλι απομακρύνετε από την ζώνη του υποβιβασμού 6 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και αν δεν τα χαλάσει στο τέλος θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο περιφερικό πρωτάθλημα.
Με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα παρατάχτηκε η ομάδα της Παραμυθιάς, αφού ο τεχνικός κ. Χαρισης, ευτύχισε μετά από πολλούς μήνες να μην έχει καμία απουσία, μιας και επέστρεψαν οι Παντελής Θεολόγου (τιμωρημένος) και ο Νίκος Μπονόβας (τραυματίας).
Το Σούλι έδειξε χαρακτήρα σε όλες τις γραμμές αλλά πλήρωσε τα λίγα λάθη που του στέρησαν τους 3 βαθμούς. Μετά και την 28η αγωνιστική το Σούλι βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και την επόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει την Βολίδα Μέσης στο δημοτικό στάδιο Παραμυθιάς.



Αγγαρεία για τον Θεσπρωτό που έχασε 0-1 στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον Τηλυκτράτη.
Ο Θεσπρωτός περιμένει απλά την λήξη του πρωταθλήματος αφού έχει χάσει το τρένο της ανόδου στην Γ’ Εθνική και δεν φαίνεται να εχει ενδιαφέρον για τις αναμετρήσεις που απομένουν.
Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα της Ηγουμενίτσας βρίσκεται στην 3η θέση με 49 βαθμούς
Την επόμενη αγωνιστική ο Θεσπρωτός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Ροκκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου