Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΓΗ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ;

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΓΗ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ;

Ή εμφάνιση τού φίλμ φανέρωσε τόν μυστηριώδη δεύτερο άνθρωπο (όπισθεν τού πρώτου ) πού κατά τήν φωτογράφιση δέν υπήρχε.



Πολλοί Ευαγγελικοί - Πεντηκοστιανοί, καί Προτεστάντες συγγραφείς όπως ό γνωστός παραμυθάς Έριχ Φόν Ναίνικεν παίρνοντας αφορμή από τήν σκηνή τής έν ουρανώ αναλήψεως τού προφήτου Ηλιού καί εξετάζοντας τά πράγματα σύμφωνα μέ τήν ανθρώπινη λογική τους, έφθασαν στό σημείο νά ισχυρισθούν ότι τό πύρινο άρμα τών Γραφών ήταν ...διαστημόπλοιο! Καί κάνοντας μάλιστα καί τήν σχετική μετατροπή τής ανυψωτικής του δύναμης τό χρέωναν μέ 22.000 ίππους, άν θυμόμαστε καί τόν σχετικό αριθμό, γενόμενοι καταγέλαστοι μέ τίς θεωρίες τους...
Όμως ό Ηλίας ούτε ανελήφθη μέ...διαστημόπλοιο ούτε θά έλθη μέ διαστημικό λεωφορείο. Ό Ηλίας είναι προφήτης τού αληθινού Θεού, τού ίδιου Θεού πού έκοψε τήν Ερυθρά Θάλασσα σέ δυό γυάλινα τείχη, περνώντας ανάμεσά τους 600.000 ανθρώπους χωρίς νά βρέξουν ούτε τά πόδια τους!!
Άλλά εάν ό Ηλίας ήλθε, τότε είμαστε στά πρόθυρα τής πιό δύσκολης καμπής τής Παγκοσμίου Ιστορίας...
Ιδού τό σχετικό γράμμα:
Αθήνα, Δεκέμβριος 2005
Κάποια κυρία, εδώ στην Αθήνα, είδε προ καιρού από το παράθυρό της ένα Γέροντα, έξω από το σπίτι της κοντά στα σκουπίδια, σαν να έψαχνε νά βρεί κάτι.
Τόν φώναξε και τον κάλεσε να ανέβει στο σπίτι της να του προσφέρει καφέ και κάτι να φάει. Μάλιστα κατέβηκε και η ίδια κάτω για να τον πείσει, γιατί φαινόταν κάπως αδιάφορος.
-- « Καλά παιδί μου, ας ανέβω», της είπε, και ανέβηκε.
Ώσπου να φτιάξει τον καφέ στην κουζίνα, επιστρέφοντας πάλι είδε ότι ο Γέροντας είχε εξαφανιστεί. Κοιτάζει από το παράθυρο και τον βλέπει πάλι στο ίδιο μέρος.
Τον ξαναφωνάζει με αγωνία και ο Γέροντας ανεβαίνει πάλι.
Τότε, ενώ τού προσέφερε αυτά που είχε ετοιμάσει, εκείνος έβγαλε από το ρούχο του ένα πετράδι πολύτιμο και της είπε να πάει καί νά το πουλήσει, καί μέ τά χρήματα πού θά πάρει να αγοράσει τα εισιτήρια που της χρειάζονταν γιά να πάει να δει τον ξενιτεμένο αδελφό της στην Αμερική, που τόσο το ήθελαν και οί δύο να ειδωθούν μετά από τόσα χρόνια, αλλά δέν είχε χρήματα...
Καί λέγοντάς της ότι είναι ο Προφήτης Ηλίας, έγινε άφαντος από μπροστά της!
Εκείνη, με πολλή χαρά έκανε όπως της είπε...
Στήν Αμερική ο αδελφός της, τής έφερε μία φωτογραφία που είχε βγάλει πριν από 20 χρόνια στους Αγίους Τόπους και την οποία είχε κρύψει. Δεν είχε πει τότε, σε κανέναν τίποτα!
Ήθελε όμως να την φανερώσει στην αδελφή του, τώρα που είχε την ευκαιρία να το πει σε κάποιον που εμπιστευόταν.
Της είπε λοιπόν, ότι όταν εμφάνισε το φίλμ που είχε βγάλει στους Αγίους Τόπους, είδε με μεγάλη του έκπληξη να στέκεται δίπλα του αυτός ο Γέροντας και υπέθεσε πως ήταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, καί μάλιστα το έγραψε στο πλάι της φωτογραφίας, ( όπως μπορούμε κι΄ εμείς νά τό διαβάσουμε ).
Όταν έδειξε τη φωτογραφία στην αδελφή του και της αποκάλυψε το συμβάν, λέγοντας της ότι είναι μάλλον ο Αγ, Κοσμάς, πετάχτηκε εκείνη και με δέος του είπε ότι είναι ο Προφήτης Ηλίας, λέγοντάς του καί όλη την σχετική ιστορία. Τόν αναγνώρισε μάλιστα αμέσως, γιατί ήταν ό μυστηριώδης εκείνος άνθρωπος πού την είχε επισκεφτεί στο σπίτι της γενόμενος άφαντος...
Μετά από 20 περίπου χρόνια επέτρεψε ο Καλός Θεός να αποκαλυφθεί ή θαυμαστή καί περίεργη αυτή εμφάνιση, δίνοντας τέλος στίς απορίες της.
Άραγε, μήπως ή εποχή τού προφήτη ό Ηλία ήλθε, μέ όλα τά φοβερά επακόλουθα;
www.pigizois.gr ( Μέ ελαφρά διασκευή )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου