Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΖΑ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΙ ΣΥΓΝΩΜΗΣ – ΑΓΩΓΗ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΖΑ!

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΠΕΖΑΣ


ΑΝΤΙ ΣΥΓΝΩΜΗΣ – ΑΓΩΓΗ!


Θα περίμενε κανείς από τον πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργό, με τη δυσφήμιση που έχει προκαλέσει, όχι μόνο πολιτικά αλλά και κοινωνικά, σε τούτον τον τόπο, με τα όσα του καταμαρτυρούν, κυρίως τα Αθηναϊκά ΜΜΕ, να μην προκαλεί.

Θα περίμενε κανείς να βρει το θάρρος, πριν καν παρουσιαστεί στον χώρο που τον είχε οδηγήσει η μεγάλη πλειοψηφία του Θεσπρωτικού λαού και από τον οποίο τον απέβαλε βίαια η συντριπτική του πλειοψηφία, τη Βουλή των Ελλήνων, να αναλογιστεί τις ευθύνες του.

Να θυμηθεί πως τούτος ο τόπος γέννησε πολιτικούς οι οποίοι έγραψαν ιστορία, οι οποίοι υπήρξαν ή είναι πρόσωπα αναφοράς της πολιτικής ιστορίας.
Οι οποίοι παρέδωσαν σε τούτον τον τόπο αίγλη, τόσο με την πολιτική τους δράση, σε πανελλήνια ή και παγκόσμια βάση, όσο και με την πολιτική και κοινωνική τους ζωή, γενικότερα.
Οι οποίοι αναφέρονται ακόμη, όχι μόνο με τα ονόματά τους, αλλά και με τον τιμητικό τίτλο «Θεσπρωτός πολιτικός» και μας κάνουν για αυτό υπερήφανους.

Να θυμηθεί πως είναι ο πρώτος Θεσπρωτός πολιτικός τον οποίο μέμφονται τα ΜΜΕ και του αποδίδουν ευθύνες όχι μόνο πολιτικά αλλά και ποινικά κολάσιμες.

Πως είναι ο πρώτος Θεσπρωτός πολιτικός που σέρνεται, ταπεινωτικά και προσβλητικά, ενώπιον εξεταστικών επιτροπών της Βουλής, για πράξεις ή παραλείψεις, που έβλαψαν σοβαρά την πατρίδα.

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς από τον πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργό, την ώρα που το Κράτος περνάει τις δυστυχέστερες και δυσκολότερες μέρες, από της συστάσεώς του, από πράξεις και παραλείψεις και του ίδιου, να κρυφτεί από προσώπου γης, για να μην ξύνει, με την παρουσία του, τις πληγές των Ελλήνων και ιδιαίτερα των Θεσπρωτών πολιτών.

Όπως θα περίμενε μαζί με την ανάσα του, να βγάζει μονίμως την λέξη ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΣΥΓΝΩΜΗ προς την πατρίδα, η οποία τον τίμησε με ύπατα αξιώματα και εκείνος την έβλαψε.

ΣΥΓΝΩΜΗ προς την παράταξη, η οποία φιλοξενώντας τον, τον τίμησε με αξιώματα και θέσεις, εκείνος όμως την πλήγωσε ανεπανόρθωτα.

ΣΥΓΝΩΜΗ προς την Θεσπρωτία και τους Θεσπρωτούς πολίτες, τους οποίους οδήγησε αναγκαστικά στο στάδιο να ντρέπονται, γιατί αναφέρεται ως ένας από το σύνολό τους.

Αντί, λοιπόν, ο πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός να κάνει τα παραπάνω, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να… «τακτοποιήσει», για μια ακόμη φορά, την οικογένειά του!!!

Πίστεψε πως στην αναμπουμπούλα του κίνδυνου πτώχευσης της χώρας και μάλιστα και με δική του ευθύνη, δεν θα τον έπαιρνε κανείς χαμπάρι, πως κατόρθωσε να μετατάξει τη σύζυγό του στον ΟΛΗΓ, μια υπόθεση που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την πανελλήνια κοινή γνώμη και εξ αιτίας της, μαζί με την υπόλοιπη πολιτική του συμπεριφορά και σταδιοδρομία, αποπέμφθηκε βίαια από τον Θεσπρωτικό λαό, τόσο από την Βουλή των Ελλήνων όσο και από τις καρδιές του.

Όμως εμείς το πληροφορηθήκαμε.
Χρέος μας ήταν να δημοσιοποιήσουμε αυτό το γεγονός και να πληροφορήσουμε τον Ελληνικό λαό, μα κυρίως τον Θεσπρωτικό, πώς αντιμετώπισε ο πρώην εκλεκτός του τη δική του ανεργία!!!

Θα μπορούσαμε να τον βομβαρδίσουμε με πολλούς χαρακτηρισμούς και επίθετα, όπως ταιριάζει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Δεν το κάναμε όμως.

Σεβόμενοι τόσο τη δημοσιογραφική μας δεοντολογία και την κοινωνική μας θέση, δώσαμε την είδηση με ερωτηματικά, χωρίς καν να αναφέρουμε ούτε το όνομά του, ούτε αυτό της συζύγου του.

Να πώς δώσαμε την είδηση:



Αυτό το κείμενο πήραν τα υπόλοιπα, ανά την Επικράτεια, ΜΜΕ και μετά την δική τους έρευνα, ξεσήκωσαν την Πανελλήνια κοινή γνώμη, σε βάρος του.

Αντί όμως ο πρώην Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός να σεβαστεί το γεγονός αυτής της ήπιας προς το πρόσωπό του συμπεριφοράς μας, βγήκε, δίχως ίχνος ντροπής, να δηλώσει πως μας κατέθεσε αγωγή για …συκοφαντική του δυσφήμιση.

Κατέθεσε λοιπόν αγωγή για το παραπάνω κείμενο αλλά κατάπιε όλα τα υπόλοιπα που του καταμαρτυρούν τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Επικράτειας.

Καταχωρούμε ενδεικτικά ορισμένα απ’ αυτά, ώστε να γίνει σύγκριση, όχι μόνο από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά κυρίως από τον Ελληνικό και ιδιαίτερα τον Θεσπρωτικό λαό:
troktiko.blogspot.com, zougla.gr, 892fm.blogspot.com, epirusgate.blogspot.com, inews.gr, anetos.gr, lavraki.gr, mykosmos.gr, realnews.gr, protothema.gr και εκατοντάδες άλλα.

Αν, λοιπόν, ο ΜΠΕΖΑΣ θεωρούσε πως το παραπάνω κείμενό μας τον έβλαψε ηθικά, περισσότερο από τα υπόλοιπα ΜΜΕ, γιατί δεν καταθέτει μήνυση εναντίον μας, ώστε στο ακροατήριο να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιον της Δικαιοσύνης;

Γιατί διαρρέει πως εμείς έχουμε βεβαρημένο παρελθόν, αφού έχουμε καταδικαστεί καταβάλαμε υπέρογκα ποσά γι’αυτό, για συκοφαντική δυσφήμιση και επιπλέον έχουμε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με το τοπικό πρωτοδικείο;

Έτσι πιστεύει πως θα εκβιάσει καταστάσεις;

Εμείς θα του κάνουμε την χάρη και προσεχώς θα δημοσιεύσουμε όλα τα δημοσιεύματα για τα οποία καταδικαστήκαμε, για να… φρίξει το πανελλήνιο.

Όμως σήμερα θα του πούμε και τούτο:
Εννιά στους δέκα Θεσπρωτούς που έχουν δικαίωμα ψήφου, τον «καταδίκασαν» στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Αν αυτή η βούληση του Θεσπρωτικού λαού ερμηνεύονταν με τα γνωστά μέσα εξωστρακισμού που χρησιμοποιούσαν σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχαίοι πρόγονοί μας, θα καλύπτονταν ένας τεράστιος χώρος της Ελληνικής Επικράτειας με κεραμίδια «στολισμένα» με το όνομά του.

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ ας παραμείνει μετέωρη ανάμεσά μας. Για να δούμε ποιος από όλους τη νιώθει.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ22 Απριλίου 2010 στις 4:45 π.μ.

    Καλά,μπορεί να μας ειπεί ο Αντώνης Μπέζας πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μοίρασε από τον κρατικό κουρβανά(διάβασε ταμείο Υπουργείου Οικονομικών) στους πολιτιστικούς Συλλόγους της Θεσπρωτίας και τις Αδελφότητες της Αθήνας,για να ''εξαγοράσει'' τις ψήφους των μελών τους;
    'Εμαθα ότι εκεί στα γραφεία της Πανηπειρωτικής έπαθαν την πλάκα τους,γιατί έφτανε αλληλογραφία στην έδρα της ΠΣΕ,με αποφάσεις χρηματοδότησης αδελφοτήτων που ήταν ανύπαρκτες και άλλες ανενεργές,που δεν είχαν έδρα και που αλλού θα πήγαινε η αλληλογραφία από τα γραφεία της ΠΣΕ; Πάντως άνθρωποι άγνωστοι στους ανθρώπους της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης,δηλώνοντας ότι εκπροσωπούν τις αδελφότητες,εμφανίστηκαν και παρέλαβαν την απλή αλληλογραφία με τις αποφάσεις χρηματοδότησης.
    Γιατί δεν κατατίθεται από τον κύριο Κατσούρα μία ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για να μάθει ο Θεσπρωτικός λαός ποίοι Σύλλογοι και αποδημικές αδελφότητες και με ποία ποσά χρηματοδοτήθηκαν από το Υφυπουργείο του Μπέζα σε όλη τη χώρα την περίοδο που αυτός ασκούσε εξουσία;
    Φρονώ ότι δικαιούμαστε να μάθουμε που αυτός ο άνθρωπος διένειμε επ' οφέλεια του,τον ιδρώτα του λαού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή