Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κινείται για Ριμόλντι ο ΠΑΣ Γιάννενα !

Κινείται για Ριμόλντι ο ΠΑΣ Γιάννενα !

Την επιστροφή του Λούκας Ριμόλντι στα γνώριμα για τον Αργεντινό «λημέρια» των Ιωαννίνων επιθυμούν οι διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννενα, αφού θεωρούν ότι ο έμπειρος μέσος μπορεί να βοηθήσει τον «Άγιαξ» να επιστρέψει στην Superleague.

Σε ποδοσφαιριστές έμπειρους και αξιόπιστους θέλει να στηριχτεί τη νέα χρονιά η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα, προκειμένου να επιστρέψει στην Superleague και όπως όλα δείχνουν στον ηπειρωτικό σύλλογο κινούνται για την επιστροφή του Λούκας Ριμόλντι, ο οποίος φόρεσε πριν ένα χρόνο την φανέλα του «Άγιαξ» και είχε διακριθεί σημαντικά στους «Ζωσιμάδες».

O Ριμόλντι την φετινή χρονιά αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβρη με τον Πανσερραϊκό, ενώ τον Ιανουάριο «μετακόμισε» στον Ηρακλή, όπου δεν προσαρμόστηκε και δεν είχε αρκετές συμμετοχές.

Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Γιώργος Χριστοβασίλης εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει η πρώτη «βολιδοσκόπηση», ενώ μετά το τέλος του πρωταθλήματος αναμένονται και εξελίξεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΠΑΣ θα παραταχθεί πλήρης την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με το οποίο οι Γιαννιώτες θα αποχαιρετίσουν τη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι υπήρχαν παρά πολλά μηνύματα των φιλάθλων του ΠΑΣ προς τη διοίκηση, με τα οποία ζητούσαν να παραταχθεί η ομάδα με τους Νέους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση των Ηπειρωτών στην φετινή Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου