Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Σημείο τριβής ο στίβος κωπηλασίας στα Γιάννενα Ενοχλημένη η διοίκηση του ΕΑΝΚΙ από τις πρωτοβουλίες του ΝΟΙ

Σημείο τριβής ο στίβος κωπηλασίας στα Γιάννενα

Ενοχλημένη η διοίκηση του ΕΑΝΚΙ από τις πρωτοβουλίες του ΝΟΙ

Η άμεση αντιμετώπιση των ζημιών στον στίβο κωπηλασίας αποτελεί προτεραιότητα για την διοίκηση του ΕΑΝΚΙ που έχει ήδη λάβει τη δέσμευση του διευθυντή τεχνικών υπηρεσίων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την χρηματοδότηση των εργασιών αποκατάστασης με ποσό ύψους 25.000 ευρώ.

Το πρόβλημα που υπάρχει στον στίβο κωπηλασίας αναμένεται να αντιμετωπιστεί σύντομα, σύμφωνα με τον γραμματέα της διοίκησης του ΕΑΝΚΙ Γιάννη Καραμπίνα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στην λίμνη Παμβώτιδα.

Ο κ. Καραμπίνας παράλληλα εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για χειρισμούς που έγιναν στο παρελθόν από παράγοντες της κωπηλασίας, με αφορμή το αίτημα του Ναυτικού Ομίλου για άμεση αποκατάσταση του στίβου και την διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών.

«Πριν δύο χρόνια έγιναν βελτιώσεις στο στίβο κωπηλασίας από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΝΟΙ χωρίς καν να το γνωρίζει η ΓΓΑ και η διοίκηση του ΕΑΝΚΙ. Τώρα καλούμαστε εμείς να λύσουμε το πρόβλημα που προέκυψε. Για ορισμένους όποτε θέλουν ο στίβος ανήκει στο ΕΑΝΚΙ, όποτε δεν θέλουν δεν ανήκει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννινα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων τον Ιούνιο και ένα τουρνουά πιθανότατα στο τέλος Μαϊου.
«Δεν ξέρω αν θα γίνουν αλλαγές στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων μετά το περιστατικό στον Σχινιά, δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση. Αν κάποιοι παράγοντες προσπαθούν να φέρουν το Πανελλήνιο Ανδρών Γυναικών, θα είναι πολύ καλό αν το καταφέρουν», σημείωσε ο κ. Καραμπίνας.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου