Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΕΚΘΕΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Η εταιρεία dermalogica με 15ετή επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της ιατρικής αισθητικής φροντίδας είναι έτοιμη να προσφέρει μέσω των επιστημονικών συνεργατών της, ιατρών & αισθητικών, νέα προϊόντα θεραπείας και μεθόδους ομορφιάς.

Στο πλαίσιο του εορταστικού relaunch του ονόματος της dermalogica που ξεκίνησε το 2010, η εταιρία “your skin”, αποκλειστική αντιπρόσωπoς για Ελλάδα & Κύπρο, θέλησε να υιοθετήσει 16 αναγνωρισμένες εικαστικούς της σύγχρονης ελληνικής έκφρασης οι οποίες δημιούργησαν μοναδικά έργα με τίτλο On Beauty ταξιδεύοντας με αυτό τον τρόπο την ομορφιά και την τέχνη σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας μας.

Η “your skin” θεωρεί ιδιαίτερη τιμή το ότι τέθηκε υπό την αιγίδα του Λυκείου των Ελληνίδων το ”dermalogica art tour”, την εικαστική επιμέλεια του οποίου έχει η διακεκριμένη ιστορικός τέχνης Ίρις Κρητικού.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες με αλφαβητική σειρά είναι:
Εύα Αποστολάτου, Χρύσα Αρώνη, Κάτια Βαρβάκη, Ερριέττα Βορδώνη, Μαρία Γιαννακάκη, Τάνια Δημητρακοπούλου, Τατιάνα Ηλιοπούλου, Ιωάννα Καφίδα, Λήδα Κοντογιαννοπούλου, Καλλιρρόη Μαρούδα, Αλίνα Μάτσα, Στέλλα Μελετοπούλου, Έλενα Παπαδημητρίου, Αφροδίτη Σεζένια, Μαρίνα Στελλάτου, Βάσω Τρίγκα.

Η εικαστική περιήγηση ”dermalogica art tour” μετά την τεράστια επιτυχία στο Βόλο συνεχίζεται στην Ηγουμενίτσα.
Η αισθητικός & επιστημονική συνεργάτης της dermalogica στην Ηγουμενίτσα κα Σωτηρία Καίσαρη θα εγκαινιάσει την παραπάνω έκθεση, την Κυριακή 11 Απριλίου στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα «Πάνθεον» επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως όπου θα παραμείνει έως την Τρίτη 13/4 (ώρες λειτουργίας 10-1 & 17:30-20:30 καθημερινά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου