Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ποιός κυβερνάει αυτή την χώρα;

Ποιός κυβερνάει αυτή την χώρα;

  • "...αφού φοβόμαστε να ορθώσουμε το ανάστημά μας για να κάνουμε γνωστή και να επιβάλουμε την άποψή μας ως πολίτες, θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν είτε οι μέτριοι, είτε όσοι περιτριγυρίζονται από μέτριους..."
Εάν δεν ήθελαν να καταβαραθρώσουν την Ελλάδα, δεν θα την είχαν βάλει στο Ευρώ, που διέλυσε τον τουρισμό και την αγροτική οικονομία. Με κάποια φρόνιμη αγροτική πολιτική και πολιτική στήριξης των μικρομεσαίων μονάδων τουρισμού, αντί να τρώνε με χρυσές κουτάλες οι νταβατζήδες και γραφειοκρατία (που πρόσκειται στα κόμματα) από τις εισαγόμενες ενέσεις της ΕΕ., δεν θα επιβίωναν μόνο εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά υποκείμενα, αλλά θα υπήρχε ρεαλιστική βάση αναπαραγωγής έστω του υπάρχοντος συστήματος.
Αυτοί που επιχειρηματολογούν, ότι ο Τουρισμός προς την Ελλάδα ανακόπηκε λόγω της ανόδου της ανεργίας στην Ευρώπη, σφάλουν. Τα αεροδρόμια στην Γερμανία εξακολουθούν να είναι γεμάτα. Στις πτήσεις όμως από και προς την Ελλάδα, οι επιβάτες είναι πλέον και σε πλήρη αντίθεση με το παρελθόν σχεδόν αποκλειστικά Έλληνες.
Δεν υπάρχει περίπτωση πτώχευσης όταν η χώρα είναι σε θέση να κόβει το νόμισμά της. Όταν είναι μια χώρα προσανατολισμένη να ζει από δανεικά, είναι επόμενο, μέσω της καταστροφής του ιστού που δημιουργεί αξία, να περιέλθει σε κατάσταση όπου οι ρυθμοί ανάπτυξης υπολοίπονται των τόκων εξυπηρέτησης του δανεισμού. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για την Ελλάδα, η ανάπτυξη της οποίας στηρίχθηκε εκ συστήματος σε εισροή κεφαλαίου από το εξωτερικό.
Αφού εξαγόρασαν τα πάντα και φρόντισαν να διαλυθεί ο εσωτερικός ιστός παραγωγής αξιών, οι δαπανήσαντες τα κεφάλαια εισαγωγής, φροντίζουν πλέον να πεταχτεί η Ελλάδα ως στημένη λεμονόκουπα.
Ως άξια εσχάτης προδοσίας έναντι της επιβίωσης της χώρας πρέπει να χαρακτηρισθεί η άρχουσα τάξις στην Ελλάδα, η οποία ουδόλως ενδιαφέρεται για την επιβίωση της πατρίδος, παρά μόνο για την μάσα της, την δημιουργία οφσόρ και την εξαγωγή των κερδών της στο εξωτερικό. Συνένοχοί της είναι όλοι εκείνοι οι μεσαίοι οικονομικά παράγοντες, που με δόλωμα την επέκτασή τους στον Βαλκανικό χώρο εισέπραξαν τεράστισ ποσά χωρίς ποτέ να επιστρέψουν κάτι, καθώς και τα κομματόσκυλα, που αποδέχθηκαν το συγκεκριμενο σχέδιο.
Δεν είναι τυχαίο ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ή ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
Πριν την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ., σημαντικοί αναλυτές τεκμηρίωσαν την άποψη, ότι η ένταξη αυτή είναι φυσικό επόμενο να εκμηδενίσει τις υπάρχουσες εσωτερικές δομές παραγωγής αξιών. Το δόγμα του ελεύθερου εμπορίου είχε αναρτηθεί στην σημαία του Αγγλοσαξονικού ιμπεριαλίσμού και των Ρότσιλντ εδώ και αιώνες.
Το δόγμα της ένταξης του γέρου Καραμανλή, ότι κριτήριο της ένταξης στην ΕΕ. αποτελεί η εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης πολιτικής σταθερότητος και της εμπέδωσης των δημοκρατικών θεσμών, αποδεικνύεται φρούδο, δεδομένου ότι η χώρα χαρακτηρίζεται εδώ και καιρό από πολιτική αστάθεια και οικοδόμηση ολοκληρωτισμού, που αποκαθιστά δομές Όργουελ με ζοφερό μέλλον κατ’ εντολή της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Αποτελεί μοιραία αυταπάτη να προσβλέπουμε σε ουσιαστική διέξοδο, που θα προέλθει από την άρχουσα τάξη και τους πολιτικούς της διαχειριστές. Η προσκόλληση του λαού σε εντολοδότες των ξένων δυνάμεων, όπως η Φιλική Εταιρεία, Μαυροκορδάτος/λόρδος Βύρων, Κωλέττης, Κόμμα Φιλελευθέρων/Βενιζέλος, ΕΚ./Παπανδρέου, Πασόκ/Παπανδρέου, ΚΚΕ/Ζαχαριάδης, Πλουμπίδης, Μπελογιάννης οδήγησε σε μόνιμα υποτελείς προς τους ξένους ρυθμίσεις, οι οποίες ματαίωσαν μια πραγματική απελευθέρωση του τόπου και απελευθέρωση των δημιουργικών του δυνάμεων.
Η λύση μπορεί να προέλθει αποκλειστικά με απόρριψη του καθεστώτος της εξωστρέφειας και με αντιεξουσιαστική πατριωτική συσπείρωση, με στόχο την προώθηση των Εθνικών συμφερόντων αποκλειστικά, που ντε φάκτο παραμερίζουν την ξενόδουλη ολιγαρχία.
Η λύση επίσης ΘΑ προέλθει αν οι άνθρωποι σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και καταλάβουν ότι ΑΥΤΟΙ φτιάχνουν το μέλλον τους.
Αν δεν υπάρχει η μαγιά που θα έχει την αυτοπεποίθηση να ορθώσει το ανάστημά της, να προτείνει ΕΚΕΙΝΗ τις λύσεις και μετά οι πολιτικοί ΑΠΛΑ να εκτελέσουν τις εντολές, όπως και οφείλουν στη πραγματικοτητα να κάνουν, τότε τι να σου κάνει και ο κάθε κενός ιδεών τυχάρπαστος που "κατακτά" την εξουσία.
Αφού ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ να απασχολήσουμε τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ μας με την αναζήτηση της ουσίας στη καθημερινή μας ζωή, για να στοιχειοθετήσουμε άποψη και αφού ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ το ανάστημά μας για να κάνουμε γνωστή και να επιβάλουμε αυτήν την άποψη, θα μας κυβερνούν είτε οι μέτριοι, είτε όσοι περιτριγυρίζονται από μετριους, εφόσον ΜΕΤΡΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
Η ψωραλέα τάξη πραγμάτων που εγκαθιδρύθηκε μετά την Μεταπολίτευση στην χώρας μας ετοιμάζεται να τινάξει τα πέταλα. Πνέει τα λοίσθια με την τελευταία εκδοχή διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ.
Η Νέα Μεταπολίτευση έρχεται βίαια, μέσα από την επερχόμενη κατάρρευση όχι μόνον της οικονομίας αλλά και όλου του σαθρού εποικοδομήματος που κτίσθηκε όλα αυτά τα χρόνια από το «σύστημα ΠΑΣΟΚ», με την συνέργεια της καθεστωτικής «ψευδοαριστεράς» και της χαζοχαρούμενης ενοχικής «δεξιάς». Τριάντα χρόνια στρέβλωσης, καπηλείας και πλιάτσικου τελειώνουν με τον ορυμαγδό της πτώσης.
Θα δούμε απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν στις μέρες μας.
Ζούμε επιτέλους σε ενδιαφέροντες καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου