Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ανοίγει και για το κοινό η μεγάλη πισίνα στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων

Ανοίγει και για το κοινό η μεγάλη πισίνα στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir1t061i7aKN_wuo9fKIT9EoPttbVDIRmkfHA58iD_qfgVXnnjbTvpaIia6diRHCAvEzJwRArby7N3yR90I75_cfCiTH_54dK1TB-abkIvhW4DRFNRL9eSJcNtjPIw1azwVzlwVHjV33s/s400/%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%92%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%9F+EPIRUSGATE.jpg

Παρά τις συστάσεις της διοίκησης του ΕΑΝΚΙ την μεγάλη πισίνα του κολυμβητηρίου χρησιμοποιούν οι σύλλογοι για την εκμάθηση κολύμβησης σε μικρά παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια και την υγεία όλων των αθλητών.

Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην μικρή πισίνα με το ηλεκτρονικό σύστημα εκροής χλωρίου, πριν το Πάσχα, η μικρή πισίνα παραμένει κλειστή, ενώ η μεγάλη πρέπει να χρησιμοποιείται, τουλάχιστον αυτό το διάστημα από τους αθλητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής περιόδου.

Με έγγραφό της η διοίκηση κάλεσε όλα τα σωματεία να μην χρησιμοποιούν τα μικρά παιδιά την μεγάλη πισίνα, ωστόσο δεν υπάρχει απόλυτη συμμόρφωση.
«Αν συνεχιστεί αυτό, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίζουμε πάλι προβλήματα στο νερό της πισίνας. Όλοι πρέπει να λειτουργούμε κάτω από ορισμένους κανόνες, διαφορετικά κάτι δεν θα πάει καλά», σημείωσε ο κ. Καραμπίνας ενώ ήδη υπάρχει εντατική παρακολούθηση στα ποιοτικά στοιχεία του νερού, που ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει προβλήματα.

Στο μεταξύ, από την ερχόμενη εβδομάδα την μεγάλη πισίνα θα μπορεί να χρησιμοποιεί και το κοινό, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 11:00 έως 16:00 και Σάββατο 13:00 έως 15:00.
Σε ότι αφορά την μικρή πισίνα, αναμένεται η απάντηση της εταιρίας για το αν μπορεί να αποκατασταθεί η βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα ή αν θα χρειαστεί η αγορά νέου από την μοναδική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και έχει έδρα την Ελβετία.Βέβαια προκειμένου να γίνει η αγορά, αν χρειαστεί, θα πρέπει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να συμβάλλει οικονομικά.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου