Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς στην Παραμυθιά

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς στην Παραμυθιά

Στην Παραμυθιά θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η 1η αγωνιστική συνάντηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλεξίπτωτου πλαγιάς 2010, Ά & Β' Κατηγορίας (2010 F.A.I. OPEN, Category 2 event) από τις 23 έως και τις 25 Απριλίου.

Η διοργάνωση τέλει υπό την αιγίδα τα Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.
Ο αγώνας αποτελεί κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας το έτος 2011 σε αντίστοιχες διεθνείς υποχρεώσεις.

Την επίβλεψη εχει η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, η εκτέλεση ανηκει στον Αεραθλητικό Σύλλογο Παραμυθιάς, ενώ Διευθύντρια του αγώνα ορίζεται η κ. Ραπάνου Γιώτα και υπεύθυνος ασφαλείας ο κ. Πάλλας Κωνσταντίνος.

Η διοργάνωση του 3ήμερου αγώνα του
Πρωταθλήματος στην Παραμυθιά αποσκοπεί στην προαγωγή του αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ των αθλητών του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και την πραγματοποίηση αγωνιστικών πτήσεων με ασφάλεια, μέσα στα πλαίσια των ισχυόντων διεθνών κανονισμών, οι οποίες θα προσμετρήσουν στην ατομική βαθμολογία και την αξιολόγηση των αθλητών και των σωματείων τους.

Η γραμματεία του πρωταθλήματος θα λειτουργεί στο κλειστό γυμναστήριο της Παραμυθιάς ενώ οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την πίστα της Ελέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου