Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στον ΠΑΣ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στον ΠΑΣ

Η οριστικοποίηση του υποβιβασμού του ΠΑΣ ανοίγει την πόρτα της εξόδου για αρκετούς παίκτες.

Ορισμένοι, μάλιστα, έχουν ήδη ετοιμάσει τις αποσκευές τους όπως ο Ελευθερόπουλος ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι δέκα!

Και ναι μεν οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, πλην όμως πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα.

Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου με εφόδιο την εμπειρία από αυτή τη συμμετοχή στη Super League θα προσπαθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του σε μια κατηγορία που τη γνωρίζει και τον γνωρίζει καλά.
Και με βάση τα πρώτα μηνύματα που καταφτάνουν, ο ΠΑΣ πέφτει κατηγορία για να επανέλθει άμεσα.

Με την επιστροφή του Γιώργου Χριστοβασίλη στα Γιάννενα μέσα στην εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ -του οποίου η παραμονή στο τιμόνι θεωρείται αδιαπραγμάτευτη- θα ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά (προτίθεται να δώσει και συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης) αν και κάποια πράγματα μοιάζουν να είναι δεδομένα.

Το ρόστερ του ΠΑΣ στη Β' Εθνική θα είναι εντελώς διαφοροποιημένο, αφού ούτως η άλλως οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι αλλιώτικες.
Και όπως όλα δείχνουν, τα πρόσωπα που θα αποχαιρετίσουν είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ο "Ελέ" και οι υπόλοιποι
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου.
Άλλωστε ο διεθνής γκολκίπερ έχει προγραμματίσει επέμβαση στη "λαβωμένη" μέση του για τις 22 Απριλίου.
Μετά τον "Ελέ", οι πληροφορίες αναφέρουν πως άλλοι δέκα ποδοσφαιριστές θα πάρουν σειρά, παίκτες που φέτος αποτελούσαν τον κορμό της ομάδας.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτοί θα είναι οι Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά, Μενδρινός (φέρεται να καλοβλέπει την περίπτωση του Ατρόμητου), Κανακούδης, Ανδράλας, Μπακαγιόκο, Σίσιτς, Ρόβας και Αράς.

Εξ’ αυτών, οι επτά πρώτοι είναι χαρακτηριστικό πως έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011, ο Σίσιτς (έχει προφορικά συμφωνήσει με την Κέρκυρα) έχει συνάψει εξάμηνο συμβόλαιο, ο Ρόβας θα επιστρέψει στον Άρη όπου ανήκει, ενώ ο Αράς, αν και στα τελευταία ματς τα πηγαίνει καλά και έχει το δικαίωμα ανανέωσης στο εξάμηνο συμβόλαιό του, μάλλον δε θα το πράξει, αφού δύσκολα θα δεχτεί να αγωνιστεί στη Β' Εθνική.

Δύσκολα με "Αναστό"
Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα έχει μια κουβέντα με τον Νίκο Αναστόπουλο.
Όλα δείχνουν πως η συνεργασία των δυο πλευρών δε θα συνεχιστεί, αν και σαφώς ο "αλενατόρε" λόγω του συναισθηματικού δεσίματος που έχει με την ομάδα δε θα είχε πρόβλημα να την καθοδηγήσει και στη Β' Εθνική.
Το πιθανότερο είναι πως η διοίκηση θα στραφεί σε επιλογή προπονητή-γνώστη της κατηγορίας, χωρίς να αποκλείεται και λύση ξένου προπονητή.

Ο Κούσας, ο Σαϊτιώτης και οι δανεικοί
Ένα ακόμη ζήτημα που θα απασχολήσει είναι η ανανέωση των συμβολαίων των Κούσα και Σαϊτιώτη που λήγουν.
Και οι δυο είναι από τις "παλιοσειρές" της ομάδας, με τον πρώτο πάντως να μη δείχνει τόσο θετικός για την παραμονή του, σε αντίθεση με τον 29χρονο επιθετικό.

Ο Σαϊτιώτης φέρεται να έχει δεχτεί διερευνητική κρούση από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο θέτει σαν προτεραιότητα τον ΠΑΣ.Από κει και πέρα, αναμένεται να επιστρέψουν και να επαναξιολογηθούν οι δανεικοί παίκτες, όπως ο Σιαλμάς (Ολυμπιακός Βόλου), Μιχαήλ (Πανσερραϊκός), Καρακώστας (Εθνικός), Ντε Βισέντι (Καλαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου