Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Κίνηση λόγω...«στάχτης» στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

Κίνηση λόγω...«στάχτης» στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

Αυξημένη παρατηρείται σήμερα η κίνηση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από επιβάτες των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί λόγω της ηφαιστειακής τέφρας.

Οι επιβάτες «συνωστίζονται» για να βρούν ένα πλοίο που θα τους οδηγήσει στον προορισμό τους,αλλά η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από αυτή που παρουσιάζεται στο λιμάνι της Πάτρας,μιας και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι υπεσύγχρονο,ένα από τα καλύτερα στην Αδριατική και παρέχει όλες τις ανέσεις στους επιβάτες.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία...
Στο μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ελέγχου της Εναέριας Κυκλοφορίας (Eurocontrol) αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι εκτιμά πως θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8.000 με 9.000 πτήσεις σε σύγκριση με περίπου 28.000 όπως θα ήταν το αναμενόμενο.

Το σαββατοκύριακο ματαιώθηκε το 75% και πλέον των πτήσεων.Στην Ελλάδα, μέχρι και χθες το απόγευμα είχαν ματαιωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας 174 πτήσεις, κυρίως από και προς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ομαλά λειτουργεί αυτή την ώρα, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν ακυρώσεις σε προγραμματισμένες πτήσεις αεροσκαφών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου