Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: "Κληρώνει" για προπονητή! Την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: "Κληρώνει" για προπονητή!

Την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

"Κληρώνει" για προπονητή

Η εβδομάδα που ξεκινά από σήμερα είναι άκρως καθοριστική για το θέμα προπονητή στον ΠΑΣ, με τα δεδομένα να μην έχουν αλλάξει θεαματικά σε ό,τι αφορά τις επιθυμίες της διοίκησης.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να κάνει σήμερα στην πρωτεύουσα το ραντεβού με τον Νίκο Αναστόπουλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχει συναντήσεις τόσο με τον Σάκη Τσιώλη όσο και με τον Μπάμπη Τεννέ. Άλλωστε, ο πρώτος μέχρι την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα, αφού με τη μαθηματική άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Super League παραχώρησε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τον Παναιτωλικό.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ στις αρχές της επόμενης οι επαφές θα έχουν ολοκληρωθεί και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα ξεκινήσει με νέο προπονητή.

Συμπληρώνεται το παζλ

Μπορεί το θέμα του προπονητή να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στον ΠΑΣ (σήμερα το βράδυ υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση Χριστοβασίλη - Αναστόπουλου), ωστόσο στο ζήτημα του ρόστερ της ομάδας όλα μοιάζουν να έχουν πάρει το δρόμο τους. Κάποιες πινελιές είναι αυτές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το παζλ, όμως σε τίποτα δεν αλλάζουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Σύμφωνα με αυτά -και όπως είχαμε αναφέρει-, μια 11άδα είναι αυτή που θα αποχαιρετήσει. Ο λόγος για τους Ελευθερόπουλο, Κώτσιο, Κανακούδη, Μενδρινό, Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο, Βαγγελή, Σίσιτς, Σαϊτιώτη και Κοντογουλίδη. Του τελευταίου το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβρη και αν υπάρξει αλλαγή απόφασης και ο παίκτης μείνει, θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση τότε. Στους παραπάνω ίσως προστεθούν και οι Ρόβας, Ζαφειρόπουλος, με τον πρώτο να επιστρέφει στον Άρη και να αξιολογείται εκ νέου από τον Κούπερ και τον δεύτερο να μη φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της νέας σεζόν.

Τριετές στον Καζναφέρη με κλιμακούμενη αύξηση

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θετικά και το θέμα της ανανέωσης του Κούσα, με τον οποίο έχει επέλθει προφορική συμφωνία, με τον Αράς το κλίμα είναι επίσης θετικό, αν και ο παίκτης βρίσκεται στη Γαλλία για προσωπικές του υποθέσεις, ενώ η πρόταση ανανέωσης που έχει γίνει στον Καζναφέρη αφορά τριετές συμβόλαιο με κλιμακούμενες αποδοχές (50-90-120.000 ευρώ) κάθε χρόνο, ανεβαίνοντας αισθητά από τα 20.000 ευρώ που είχε μέχρι τώρα.

Πάντως, ο Καζναφέρης δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά στην πρόταση της διοίκησης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κρατάει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Super League.

* Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε.

* Την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου