Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΟΛΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ !!! ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ. ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!!!

ΟΛΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ !!!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ !!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!!!


Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Οι «πράσινοι» μετά το 2003, όταν κατέκτησαν για τελευταία φορά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, κατάφεραν να δώσουν τέλος σε έξι χρόνια… ανομβρίας και να πάρουν το ντάμπλ, επισφραγίζοντας την κυριαρχία τους στη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κερδίζοντας 1-0 τον Άρη στον τελικό του ΟΑΚΑ, με σκόρερ τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Πλέον, το «τριφύλλι» προσέθεσε άλλα δύο τρόπαια στην πλούσια συλλογή του, στην οποία μετρά 20 πρωταθλήματα Ελλάδας και 17 Κύπελλα. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το όγδοο νταμπλ στην ιστορία της ομάδας.




Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με τον Χενκ Τεν Κάτε στον πάγκο των «πράσινων». Ο Ολλανδός είδε το καλοκαίρι να αρχίζει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα, αφού ο Παναθηναϊκός έβαλε στο «οπλοστάσιό» του σημαντικά… εργαλεία. Ο Σισέ, ο Λέτο και ο Κατσουράνης έδωσαν άλλον… αέρα στους «πράσινους», οι οποίοι απέκτησαν τη σταθερότητα που τους έλειπε.

O προπονητής των  "πρασίνων" Νίκος Νιόπλιας
O προπονητής των "πρασίνων" Νίκος Νιόπλιας
Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στη φάση των πλέι οφ, δεν επηρέασε τον Παναθηναϊκό στην αρχή του πρωταθλήματος. Αργότερα, οι ήττες στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, η ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και οι πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ανάγκασαν τον πρόεδρο, Νίκο Πατέρα, να πάρει την απόφαση να απομακρύνει τον Τεν Κάτε και να φέρει στον πάγκο τον Νίκο Νιόπλια.

Ο Έλληνας τεχνικός, που ανέλαβε για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία συλλόγου και άφησε την Εθνική Ελπίδων, κατάφερε να βάλει τη «σφραγίδα» του και να δώσει στον Παναθηναϊκό την ώθηση που χρειάζονταν για να φτάσει στις… κούπες.

Νωρίτερα οι «πράσινοι» είχαν καταφέρει, με δύο νίκες επί της Ρόμα, να επιτύχουν μια καλή πορεία και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τελικά, η χρονιά επισφραγίστηκε με την κατάκτηση όλων των εγχώριων τροπαίων από την ομάδα της πρωτεύουσας, γεγονός που δικαίωσε τις προσπάθειες των μετόχων Νίκου Πατέρα, Ανδρέα Βγενόπουλου, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, οι οποίοι τα δύο τελευταία χρόνια έδωσαν πολλά λεφτά. Μετά το πρωτάθλημα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παίζοντας σωστά, τακτικά και έξυπνα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε με μια βολίδα του Λέτο να κάνει δική του την «κούπα» του Κυπέλλου.



Να σημειώσουμε ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έγινε ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής που κατακτά δύο συνεχόμενα νταμπλ με διαφορετική ομάδα. Πέρυσι, ο Αργεντινός πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, ενώ φέτος -και μάλιστα με δικό του γκολ- επανέλαβε το κατόρθωμά του. Το ίδιο έχει κάνει και ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Δίκαια το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός, σε μέτριο τελικό

Ο σκόρερ, Σεμπάστιαν Λέτο,  πανηγυρίζει το γκόλ του 63ου λεπτού
Ο σκόρερ, Σεμπάστιαν Λέτο, πανηγυρίζει το γκόλ του 63ου λεπτού
Το άγχος της κατάκτησης του τροπαίου, η έλλειψη δυνάμεων αλλά και η ασήμαντη προσφορά βασικών παικτών που είχαν διακριθεί στο πρωτάθλημα (Σισέ, Κάμπορα, Ναφτί, Κόκε), περιόρισαν αισθητά την ποιότητα του 68ου τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, εντούτοις ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε δίκαια νικητής (1-0) χάρη σε ανέλπιστο γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο, σε φάση που ο άριστος -κατά τα άλλα- τερματοφύλακας Σηφάκης σαφέστατα αιφνιδιάστηκε.

Έτσι, για τους «πράσινους» η περίοδος λήγει με τον καλύτερο τρόπο, αφού κατακτούν νταμπλ (και θα αναγκάσουν ενδεχομένως και πάλι τον κουβαρντά πρόεδρο Πατέρα να ξοδέψει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια…), ενώ για τους «κίτρινους» του Άρη μένει η πίκρα για την παρατεταμένη αστοχία τους να πάρουν ένα τρόπαιο, σαράντα χρόνια μετά την τελευταία επιτυχία τους.




Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες. Οι επικίνδυνες φάσεις ήταν ελάχιστες στο πρώτο μέρος (κυρίως), και αυτό θεωρείται λογικό, αφού η τακτική τόσο του Νιόπλια όσο και του «λούζερ» σε τελικούς Κούπερ φάνηκε καθαρά πως στηριζόταν σε γερό πρέσινγκ στο κέντρο, αφήνοντας τον σχεδιασμό στον όχι καλό Νίνη και στον υστερούντα Κόκε, αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός μπορούσε να ανοίξει νωρίς το σκορ, όταν Νίνης και Σαλπιγγίδης στο 22’, σε καυτή φάση, είδαν τις βολίδες τους από κοντινή απόσταση να αποκρούονται από τον Σηφάκη. Η «απάντηση» του Άρη (25’) ήταν η προβολή του Νασούτι από το σημείο του πέναλτι, την οποία εξουδετέρωσε με τα πόδια ο πεσμένος Τζόρβας, και το ημίχρονο έκλεισε με αριστερό σουτ του Νίνη... ελάχιστα άουτ.

Η αναμνηστική φωτογραφία  με το Κύπελλο
Η αναμνηστική φωτογραφία με το Κύπελλο
Στην επανάληψη, και με πρωταγωνίστρια την... κόπωση των παικτών (πλην Ζιλμπέρτο!), ο αγώνας έχασε σε μεγάλο βαθμό ποιότητα και λάμψη, τα λάθη ήταν περισσότερα από τις δημιουργικές ενέργειες, έως το 63’, οπότε ο παίκτης – ροκ Σεμπάστιαν Λέτο αποφάσισε να σουτάρει συρτά και διαγώνια με το αριστερό από τα 24 μέτρα. Η μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Άρη -και εκεί, ουσιαστικά, έληξαν όλα. Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Άρη δεν είχαν το κουράγιο να ανασυνταχθούν και να παλέψουν με «καθαρό μυαλό»…

Πάντως, την καλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση (που θα ήταν κάποια ανταπόδοση στους 25.000 Θεσσαλονικείς οπαδούς, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν για να φτάσουν στην Καλογρέζα), έχασε ο αρχηγός Σέργιος Κόκε, στέλνοντας (σε πλήρη σύγχυση της πράσινης άμυνας) την μπάλα άουτ.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ο έμπειρος, σοβαρός και πληθωρικός Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ περιέργως ο σκόρερ Λέτο ασχολήθηκε περισσότερο με τον αγώνα (εμπνεύσεις, ομαδικό πνεύμα, επινοήσεις) από όσο με τα μαλλιά του…

Για τον Άρη, ο τελικός, πέρα από την στεναχώρια, αφήνει σαφέστατο κίνδυνο για την πορεία του στα πλέι οφ που αρχίζουν την Τετάρτη. Αρκετοί μαχητές έδειξαν πολύ κουρασμένοι ή εκτός φόρμας. Συνεπώς, ο Κούπερ έχει τον λόγο.

Ο διαιτητής Τάσος Κάκος έδειξε κάποια διστακτικότητα (νωρίς στο α΄ μέρος) να τιμωρήσει τους Λέτο και Σπυρόπουλο, χαρίζοντας κίτρινη κάρτα, ενώ δεν είχε πρόβλημα να την δείξει στους Κάλβο, Σπυρόπουλο, Πρίττα, Σιμάο και (εν τέλει) Λέτο.

Οι φάσεις του πρώτου μέρους:




Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας – Βύντρα, Καντέ, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος – Νίνης (65’ Μαρίνος), Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Λέτο (79’ Χριστοδουλόπουλοςς) – Σισέ, Σαλπιγγίδης (62’ Καραγκούνης).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης – Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Κάλβο (81’ Αντού) – Βανγκέλι, Πρίττας, Ναφτί (75’ Φερνάντες), Μεριέμ (65’΄Χαβίτο), Κόκε – Κάμπορα.

20 πρωταθλήματα, 17 κύπελλα, 8 νταμπλ

Συνολικά στην ιστορία τους οι «πράσινοι» έφτασαν τις 20 κατακτήσεις πρωταθλήματος και τις 17 στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, σημειώνοντας παράλληλα το όγδοο νταμπλ τους.

Τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού: 1930, 1949, 1953, 1960, 1961, 1962, 1964, 1965, 1969, 1970, 1972, 1977, 1984, 1986, 1990, 1991, 1995, 1996, 2004, 2010.

Οι τίτλοι στο Κύπελλο Ελλάδας: 1940, 1948, 1955, 1967, 1969, 1977, 1982, 1984, 1986, 1988, 1989, 1991, 1993, 1994, 1995, 2004, 2010.

Τα νταμπλ: 1969, 1977, 1984, 1986, 1991, 1995, 2004.

Τα Κύπελλα του Παναθηναϊκού

Κυριακή 2 Ιουνίου 1940
Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ: 3-1 (3-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χάτζος, Σύρκος, Κρητικός, Στρουμπούλης, Καμπέρος, Σβολόπoυλος, Αντώνης Μηγιάκης, Μπαλτάσης, Συμεωνίδης, Τριανταφύλλης, Τσούτσος
ΑΡΗΣ: Γκότσης, Μάγρας, Aμπραχαμιάν, Σταυράμπεης, Σιώτης, Νικολαΐδης, Χατζηνικολάου, Σιδηρόπουλος, Κλεάνθης Βικελίδης, Ράμμος, Κολωνιάρης
Σκόρερς: 9' Μπαλτάσης 1-0, 10΄ Τριανταφύλλης 2-0, 13' Μηγιάκης 3-0, 61' Χατζηνικολάου 3-1.

Κυριακή 20 Ιουνίου 1948
Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ: 2-1 (1-1)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μαθιός,Μπόγδανος, Κρητικός, Γαζής, Νικολόπουλος, Χιονίδης, Διαλετής, Γιάννης Παπαντωνίου, Πετσανάς, Σίμος, Φυλακτός. Προπονητής: Στραντλ
Σκόρερς: 16' Σίμος 1-0, 20' Μαρόπουλος 1-1, 49' Σίμος 2-1

Κυριακή 12 Ιουνίου 1955
Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ: 2-0 (2-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χάλαρης, Αγγελόπουλος, Κουρτζίδης, Καζάκος, Λινοξυλάκης, Νεμπίδης, Ασημακόπουλος, Φωτεινός, Ζιέμης, Λάκης Πετρόπουλος, Βαγγέλης Πανάκης. Προπονητής: Γκλίσοβιτς
Σκόρερς: 24' Κουρτζίδης, 31' Πανάκης

Πέμπτη 6 Ιουλίου 1967
Γήπεδο ΑΕΚ Νέας Φιλαδέλφειας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-0 (0-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οικονομόπουλος, Καμάρας, Λουκανίδης, Σούρπης, Μπέλλης, Φυλακούρης, Πιτυχούτης, Παπαεμμανουήλ, Καλαϊτζίδης, Δομάζος, Γραμμός. Προπονητής: Μπόμπεκ
Σκόρερ: 56' Γραμμός

Τετάρτη 9 Ιουλίου 1969
Στάδιο «Καραϊσκάκης»
ΟΛYMΠIAΚOΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1 (0-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οικονομόπουλος - Μητρόπουλος, Καμάρας, Σούρπης, Αθανασόπουλος, Δημητρίου, Eλευθεράκης, Ροκίδης (46' Φραντζής), Δομάζος, Γραμμός (106' Γονιός), Φυλακούρης. Προπονητής: Λάκης Πετρόπουλος
Σκόρερς: 49' Γιώργος Σιδέρης, 55' Δομάζος

Τετάρτη 22 Ιουνίου 1977
Στάδιο «Καραϊσκάκης»
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 2-1 (1-1)
ΠANAΘHNAΪKOΣ: Kωνσταvτίνoυ, Δημητρίου, Κίζας, Καψής, Στεφανάκης, Βακάλης, Λιβαθηνός, Δομάζος, Παπαδημητρίου, Αντωνιάδης, Αλβαρέζ. Προπονητής: Γκόρσκι
Σκόρερς: 29' Παπαδημητρίου, 43' Τερζανίδης, 83' Βακάλης

Σάββατο 19 Ιουνίου 1982
Γήπεδο ΑΕΚ «Νίκος Γκούμας»
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 1-0 (0-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κωνσταντίνου, Κυράστας, Σημαιοφορίδης, Κόβης, Καψής, Λιβαθηνός, Νικολάε, Κουρόπουλος (78' Κατσιάκος), Χαραλαμπίδης (78' Αναστασιάδης), Ντόκεν, Γαλάκος. Προπονητής: Λάκης Πετρόπουλος
Σκόρερ: 49' Χαραλαμπίδης. Θεατές: 22.560


Τετάρτη 6 Ιουνίου 1984
Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ: 2-0 (2-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαφτσής, Ταράσης, Καρούλιας, Κυράστας, Καψής, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Μαυρίδης, Αντωνίου, Χαραλαμπίδης (83' Γεροθόδωρος), Ρότσα, Θανάσης Δημόπουλος (88' Τασσόπουλος). Προπονητής: Γιάτσεκ Γκμοχ. Σκόρερς: 18' Δημόπουλος, 38' Αvτωνίου. Θεατές: 73.829

Τετάρτη 28 Μαΐου1986
Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠIΑΚΟΣ: 4-0 (1-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μήνου, Ταράσης, Πατσιαβούρας, Μαυρίδης, Κυράστας, Ζάετς, Βλάχος, Γεροθόδωρος (62' Ρότσα), Σαραβάκος, Mπατσινίλας, Χρήστος Δημόπουλος (84' Αντωνίου). Προπονητής: Πιέτρ Πάκερτ
Σκόρερς: 24΄ Βλάχος, 52' Χρήστος Δημόπουλος, 57' και 72' Σαραβάκος. Θεατές: 72.948

Κυριακή 8 Μαΐου 1988
Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠIΑΚΟΣ: 4-3 στα πέναλτι (Καν., αγ. 2-2, Παράταση 2-2)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σαργκάνης, Χατζηαθανασίου, Βαμβακούλας, Καλιτζάκης, Μαυρίδης, Ζάετς (75΄ Βλάχος), Σαραβάκος, Χριστοδούλου (46' Μπατσινίλας), Χρήστος Δημόπουλος, Ρότσα, Γεωργαμλής. Προπονητής: Γκίντερ Mπένγκστον
Σκόρερς: 31' Σαραβάκος (πεν), 59' Φούνες (πεν), 96' Φούνες (πεν), 101' Χρ. Δημόπουλος
Θεατές: 73.375

Πέμπτη 11 Μαΐου 1989
Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 3-1 (2-1)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σαργκάνης, Χατζηαθανασίου, Σαμαράς, Καλιτζάκης, Μαυρίδης, Σαραβάκος, Αντωνίου, Δημόπουλος (78' Κουρ-μπανάς), Γεωργακόπουλος (71' Ρότσα), Γεωργαμλής, Καλατζής. Προπονητής: Γκίντερ Μπένγκστον
Σκόρερς: 8' Μαυρίδης, 35' Ζάκκας, 44' Δημόπουλος (πεν), 46' Σαραβάκος. Θεατές: 54.183

Τετάρτη 15 Μαΐου 1991
Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-3 (0-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Καλατζής, Χριστοδούλου, Καλιτζάκης, Κουρμπανάς, Φρατζέσκος (60' Βλάχος), Αντωνίου, Βαζέχα, Γεωργακόπουλος (88' Καλπάκης), Μαραγκός. Προπονητής: Βασίλης Δανιήλ
Σκόρερς: 70' Κουρμπανάς, 78' Βαζέχα, 88' Βλάχος. Θεατές: 12.737

Τετάρτη 22 Μαΐου 1991
Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 2-1 (0-1)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Καλατζής, Χριστοδούλου, Καλιτζάκης, Κουρμπανάς, Μαραγκός (60' Σαραβάκος), Αντωνίου, Βαζέχα, Βλάχος (46' Φρατζέσκος), Γεωργαμλής. Προπονητής: Βασίλης Δανιήλ
Σκόρερς: 45' Ζώταλης, 71' Σαραβάκος, 84' Κουρμπανάς. Θεατές: 19.375

Τετάρτη 12 Μαΐου 1993
Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-0 (1-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Καπουράνης, Χριστοδούλου, Καλιτζάκης, Μαυρίδης, Ουζουνίδης, Αντωνίου, Βαζέχα (90' Φραντζέσκος), Γεωργιάδης (89' Δώνης), Μαραγκός. Προπονητής: Ίβιτσα Όσιμ
Σκόρερ: 13' Βαζέχα. Θεατές: 64.532

Τετάρτη 20 Απριλίου 1994
Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ: 4-2 στα πέναλτι (Ημίχρ. 1-0, καν. αγ. 2-2, παράταση 3-3)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Γεωργιάδης Γ.Χ., Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Ουζουνίδης, Χριστοδούλου, Νιόπλιας, Μάρκος, Μπορέλι (67' Μαραγκός), Βαζέχα (65' Δώνης). Προπονητής: Χουάν Ραμόν Ρότσα
Σκόρερς: 31' Βαζέχα, 54' Μανωλάς (αυτoγκόλ), 71' Αλεξανδρής, 77' Δημητριάδης, 95' Αλεξανδρής, 115' Μάρκος. Θεατές: 61.232

Τετάρτη 19 Απριλίου 1995
Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ: 1-0 στην παράταση (Καν. αγ. 0-0)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ - Αποστολάκης, Ουζουνίδης (64' Κολιτσιδάκης), Γεωργιάδης Γ.Χ, Καλιτζάκης, Καπουράνης, Μπορέλι, Νιόπλιας, Βαζέχα, Μάρκος, Δώνης (73' Αλεξούδης). Προπονητής: Χουάν Ραμόν Ρότσα
Σκόρερ: 118' Βαζέχα (πεν). Θεατές: 60.777

Σάββατο 8 Μαΐου 2004
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Μόρις, Χένρικσεν, Γκούμας, Μινχ, Μπασινάς, Μικάελσεν (78΄ Ζουτάουτας), Γκονζάλες (90΄ Βύντρα), Παπαδόπουλος (69΄ Σαπάνης), Κωνσταντίνου. Προπονητής: Ιτζάκ Σουμ (Ισραηλινός)
Σκόρερ: 3΄ Παπαδόπουλος, 68΄, 80΄ Κωνσταντίνου-65΄ Τζιοβάνι. Θεατές: 7.500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου