Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς στην Παραμυθιά!!! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς στην Παραμυθιά!!!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!


Στην Παραμυθιά πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η 1η αγωνιστική συνάντηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλεξίπτωτου πλαγιάς 2010, Ά & Β' Κατηγορίας (2010 F.A.I. OPEN, Category 2 event) από τις 23 έως και τις 25 Απριλίου.
Η διοργάνωση τέλει υπό την αιγίδα τα Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.

Ο αγώνας αποτέλεσε κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας το έτος 2011 σε αντίστοιχες διεθνείς υποχρεώσεις. Την επίβλεψη είχε η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, η εκτέλεση άνηκε στον Αεραθλητικό Σύλλογο Παραμυθιάς, ενώ Διευθύντρια του αγώνα είχε οριστεί η κ. Ραπάνου Γιώτα και υπεύθυνος ασφαλείας ο κ. Πάλλας Κωνσταντίνος.

Η διοργάνωση του 3ήμερου αγώνα του Πρωταθλήματος στην Παραμυθιά αποσκοπούσε στην προαγωγή του αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ των αθλητών του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και την πραγματοποίηση αγωνιστικών πτήσεων με ασφάλεια, μέσα στα πλαίσια των ισχυόντων διεθνών κανονισμών, οι οποίες προσμέτρησαν στην ατομική βαθμολογία και την αξιολόγηση των αθλητών και των σωματείων τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Download:
FLVMP43GP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου