Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Επίθεση... με πέος σε αστυνομικό!!

Επίθεση... με πέος σε αστυνομικό!!

Επίθεση από μεθυσμένο Λιθουανό δέχθηκε μια γυναίκα αστυνομικός στη Σκωτία. Μέχρι εδώ κανένα ενδιαφέρον. Ωστόσο δεν επρόκειτο για συνηθισμένη επίθεση αφού ο 28χρονος Marium Varinauskas, προσπάθησε να καταφέρει ένα ισχυρό σκαμπίλι στην αστυνομικό, χρησιμοποιώντας το... πέος του.
Σύμφωνα με το BBC, ενα κρύο βράδυ τον περασμένο Νοέμβριο στο Αμπερντίν, ο 28χρονος Marium είχε πιει καμιά δεκαριά-τριανταριά ποτά.

Η κοπέλα του βλέποντάς τον σε άθλια κατάσταση, τηλεφώνησε έντρομη στην αστυνομία.
Όταν οι αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα, έφτασαν σπίτι βρήκαν τον μεθυσμένο μηχανικό αυτοκινήτων, να κάθεται στον καναπέ φορώντας μόνο ένα μποξεράκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν ο 28χρονος τους είδε, σηκώθηκε από τον καναπέ και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα.
Στη συνέχεια, με μια ξαφνική κίνηση, έπιασε από το κεφάλι την γυναίκα αστυνομικό και προσπάθησε κρατώντας το πέος του να τη χτυπήσει στο πρόσωπο.

Εκείνη τραβήχτηκε πίσω, κατάφερε να αποφύγει την επίθεση και οι συνάδελφοί της ακινητοποίησαν τον μεθυσμένο Λιθουανό.
Ο ίδιος δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από το απίστευτο περιστατικό.

"Δεν θυμάται τίποτα, αλλά αν αυτό λέει η αστυνομία, δέχεται ότι πράγματι συνέβη" δήλωσε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε ότι ο πελάτης του ποτέ δεν είχε μεθύσει τόσο άσχημα στο παρελθόν, αναλαμβάνει την ευθύνη και νιώθει πολύ ντροπιασμένος για ό,τι συνέβη.

Παρά τη μεταμέλειά του, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε πρόστιμο 600 λιρών, ενώ αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες.

Ο 28χρονος μετά από αυτό που συνέβη σταμάτησε να πίνει και να κυκλοφορεί με τα εσώρουχα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου