Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΠΑΖΑΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΖΑΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ
ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ


Kάθε Σάββατο, θα διοργανώνεται στο Πέραμα Ιωαννίνων ανοιχτό παζάρι αυτοκινήτων και δικύκλων μεταξύ ιδιωτών, χωρίς αντίτιμο συμμετοχής.
Θα πηγαίνουν δηλαδή όσοι έχουν κάποιο τροχοφόρο για πούλημα και θα το… παζαρεύουν με υποψήφιους αγοραστές.

Ο διοργανωτής του Δημήτρης Ασλανίδης, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Εμπορικών Επιχειρήσεων Περάματος τονίζει στον «Η.Α.» ότι ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από αρκετό κόσμο, στο σύντομο διάστημα που διαφημίστηκε η πρωτοβουλία.
«Έχουμε ενημερώσει γενικά για την πρωτοβουλία. Η συμμετοχή είναι δωρεάν στο παζάρι, καθένας μπορεί να βρει κάποια ευκαιρία ή να πουλήσει το όχημά του» τονίζει. Ταυτόχρονα, εκτός από την… ανακύκλωση χρήματος με τις πιθανές αγοραπωλησίες των οχημάτων, οι διοργανωτές περιμένουν να τονωθεί και η κίνηση των μαγαζιών τους από τον κόσμο που θα προσέλθει.
Τα παζάρια, οι ελεύθερες αγορές όπου ιδιώτες πουλάνε μεταχειρισμένα αντικείμενά τους χωρίς μεσάζοντες, είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική σε χώρες του εξωτερικού. Ανοιχτές αγορές διοργανώνονται σε γειτονιές και πάρκα εδώ και δεκαετίες, ενώ τα τελευταία χρόνια το ίντερνετ έχει «προάγει» το θεσμό σε άλλο επίπεδο, με αγοραπωλησίες ακόμη και λίγων ευρώ να γίνονται από ήπειρο σε ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου