Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Διαθέτει και η φύση... τα βιάγκρα της

Διαθέτει και η φύση... τα βιάγκρα της

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, επιτέλους φτάσαμε στην καρδιά της άνοιξης και πλησιάζουμε στο αγαπημένο καλοκαιράκι.
Η φύση μετά τη χειμερία νάρκη έχει αρχίσει να ντύνεται με χρώματα και αρώματα και μέσα σε αυτή την διονυσιακή διαδικασία, εμείς εγκλωβισμένοι στα οικονομικά προβλήματα, να αναζητούμε τη χαμένη σεξουαλική επιθυμία.

Τέρμα, όμως στην ανησυχία, γιατί και γι’ αυτό το θέμα η φύση έχε φροντίσει, προσφέροντας μας έναν ικανοποιητικό αριθμό όπλων, σύμμαχοι μας στον αγώνα της σεξουαλικής ικανοποίησης.

Αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο, σχετικές διευθύνσεις, θα κατορθώσει να συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για τροφές που θα ας δίνουν την ικανότητα να θεωρούμε το κάμα σούτρα, ένα απλοϊκό σύγγραμμα.

Ας δούμε λοιπόν κάποιες από τις τροφές αυτές!

1. Καρπούζι: το αγαπημένο αυτό καλοκαιρινό φρούτα είναι σύμφωνα με τους επιστήμονες ένα φυσικό βιάγκρα, ικανό να ξεσηκώσει τα ανιαρά βράδια μας. Λεπτομέρεια είναι πως για να δούμε αποτελέσματα θα πρέπει να φάμε τουλάχιστον ένα γεμάτο datsun από αυτά αλλά ποιος νοιάζεται….το αποτέλεσμα μετράει!

2. Μαρούλι:
αν και εδώ έχουμε μία μικρή σύγκρουση αρχαίων πολιτισμών. Αφενός, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το είχαν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας με τα ερωτικά υποβοηθήματα, αφετέρου οι αρχαίοι πρόγονοι μας, το χρησιμοποιούσαν σε περιόδους στοχασμού προκειμένου να πετύχουν μία πτώση της σεξουαλικής ορμής. Η επιλογή ανήκει σε σας.


3. Ρόδι:
το αγαπημένο φρούτο της θεάς Αφροδίτης και ασφαλώς του άντρα που θέλει να εντυπωσιάσει! Προσοχή όμως! Αν το φάτε ως φρούτο, τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ενώ αν διαλέξετε να πιείτε το χυμό του, τα αποτελέσματα θα καθυστερήσουν. Ο συνδυασμός του, με πατζαροσαλάτα έχει άγνωστα αποτελέσματα. Μη το δοκιμάσετε καλύτερα.


4. Θυμάρι, βασιλικός, δεντρολίβανο:
πάλι καλά που δεν συμπεριλαμβάνεται και η κανέλλα γιατί θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, ο Μέγας Αλέξανδρος απαγόρευε στο στράτευμα του να πίνουν πριν από τις μάχες, αφεψήματα με αυτά τα βότανα, καθώς η άνοδος του ερωτικού οίστρου, αποσυντόνιζε και απειλούσε την πειθαρχία.


5. Αίμα κόμπρας, μυρμήγκια:
για το τέλος κρατήσαμε τα δύσκολα. Οι ινδιάνοι πίστευαν ότι το να φας ζωντανά μυρμήγκια, σου χάριζε μοναδικές ικανότητες και τρομερούς οργασμούς. Ενώ στο Βιετνάμ, μην εκπλαγείτε αν δείτε κάποιον να πίνει ένα ποτηράκι αίμα κόμπρας. Τώρα πως συνδυάζεται η φονική κόμπρα με το σεξ, είναι ένα μυστήριο!

Πάντως εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αναζήτηση των φυτικών βιάγκρα και αν βρείτε κάτι καλό, μην μας αφήσετε στο σκοτάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου