Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Α.Τ.Ι.Α. στο ηφαίστειο της Ισλανδίας - Στρατιωτική άσκηση στην περιοχή;

Α.Τ.Ι.Α. στο ηφαίστειο της Ισλανδίας -
Στρατιωτική άσκηση στην περιοχή;



Πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα έχουν καταγραφεί σε Video και φωτογραφίες από σταθερές WebCam κάμερες, προκαλώντας ερωτηματικά για την ταυτότητα των αγνώστων αντικείμενων. Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί άγνωστα σφαιρικά ιπτάμενα αντικείμενα η δίσκοι σε περιοχές με ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Τα UFO δείχνουν ενδιαφέρων για το φαινόμενο και πιθανών για τις επιπτώσεις που έχουν τα ενεργά ηφαίστεια στον πλανήτη μας.

Το φαινόμενο της παρατήρησης του ηφαιστείου στην Ισλανδία από UFO ξεκίνησε περίπου στης 2 Απρίλιου όταν άρχισαν να παρατηρούνται στην γύρω περιοχή σφαιρικά ιπτάμενα αντικείμενα. Το φαινόμενο συνεχίζετε μέχρι και σήμερα με διελεύσεις ταχύτατων ιπτάμενων δισκοειδών αντικειμένων.

Η στρατιωτική άσκηση στην μείζονα περιοχή


Μία μεγάλη στρατιωτική άσκηση γίνεται "κατά από την τέφρα" στην περιοχή με συμμέτοχη πολεμικών πλοίων, υποβρύχιων, φρεγατών και αεροσκαφών από 10 χώρες του ΝΑΤΟ και ένα μη μέλος του ΝΑΤΟ που έχει συγκεντρωθεί στην ''ύποπτη περιοχή" που θα εκτελέσει θαλάσσια άσκηση στην Βαλτική Θάλασσα.

Η 10-μέρη πολυεθνική ναυτική δύναμη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου 2010 και θα συμμετάσχουν δυνάμεις του ΝΑΤΟ που θα ανταποκριθούν σε μια σειρά προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ασύμμετρων απειλών , τρομοκρατικών δραστηριοτήτων και δραστηριότητες εμπάργκο σε ένα ρεαλιστικό σενάριο.

Η άσκηση έχει συμμετοχή 31 πολεμικών πλοίων, 28 αεροσκαφών και τέσσερα υποβρύχια που θα εποπτεύουν τα Βόρεια ευρωπαϊκά ύδατα και εναέριο χώρο.

Το γαλλικό ναυτικό, έχει στείλει ξεχωριστά 10 πολεμικά πλοία και 30 αεροσκάφη.
Ο αποκλεισμός του εναέριου χώρου

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί πάνω από τον Ατλαντικό η κοντά στης ευρωπαϊκές ακτές κάτι που οι κυβερνήσεις του κόσμου δεν θέλουν κανέναν μάρτυρα.

Την Παρασκευή το βράδυ η εταιρεία Flyinggroup εξέδωσε μια επίσημη δήλωση λέγοντας ότι η τέφρα από το ηφαίστειο της Ισλανδίας δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα για τα ευρωπαϊκά airtravel και ότι εξέταζε τη νομική δράση για την απώλεια εσόδων.
Στη συνέχεια, χθες το απόγευμα η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM πραγματοποίησε testflight με ένα Boeing 737 κατά. Οι πιλότοι ανέφεραν σαφή μπλε ουρανό και δεν κανένα πρόβλημα. Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους έγινε επιθεώρηση και δεν υπήρχε ίχνος τέφρας. Η επίσημη δήλωση ήταν: "το αεροπλάνο ήταν εξίσου καθαρό όπως ένα αυτοκίνητο που μόλις πλύθηκε ".
Επίσης το Σάββατο πολλά testflights έγιναν μεταξύ Μονάχου και της Φρανκφούρτης από γερμανικές αεροπορικές εταιρίες ,και πάλι δεν υπήρχαν ενδείξεις με απολύτως κανένα πρόβλημα εντούτοις οι κυβερνήσεις έχουν απαγορεύσει πτήσης σε όλα τα ιπτάμενα μέσα τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου