Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΠΑΣ Γιάννινα: “Θα μας βρείτε ξανά μπροστά σας αλλά θα είμαστε διαφορετικοί”

ΠΑΣ Γιάννινα: “Θα μας βρείτε ξανά μπροστά σας αλλά θα είμαστε διαφορετικοί”

pas logoΜετά και τη χθεσινή εχθρική προς την ομάδα διαιτησία, και τον υποβιβασμό στη Β εθνική κατηγορία, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε μία καυστική αλλά και ειρωνική ανακοίνωση.

Δίνει συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη κατάκτηση του τίτλου, αλλά και στη Ξάνθη για τη παραμονή στη κατηγορία και δίνει... υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα ήθελε να συγχαρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ομάδα της Ξάνθης για την παραμονή της στην Superleague.
Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα για την απόδοσή του και θεωρούμε ότι ανθρώπινο λάθος δεν του επέτρεψε να είναι δίκαιος στον καταλογισμό του πέναλτι.
Ήταν αδύνατο από τα τρία μέτρα να διακρίνει σωστά τι έγινε, ενώ ο αθλητής μας υπέπεσε σε σφάλμα, για το γεγονός ότι και χέρια είχε, αλλά και τόλμησε να τα τοποθετήσει στο χορτάρι, όταν έπεσε.
Θα θεωρούσαμε μάλιστα καλύτερο και για οικονομία χρόνου, να σφυρίζεται πέναλτι σε κάθε επαφή με οιοδήποτε σημείο του σώματος αθλητού μας, ώστε να λείπουν παρερμηνείες και να αναγκάζονται δεκάδες ειδικοί της διαιτησίας, να μη συμφωνούν με τέτοιες αποφάσεις.
Ζητούμε συγγνώμη γιατί διαμαρτυρηθήκαμε και ζητήσαμε την εφαρμογή των κανονισμών για τα ευγενή πανό, διότι κακώς θεωρήσαμε ότι το περιεχόμενο «ΚΡΗΤΗ γ...α τα παιδιά του Αλή» ήταν υβριστικό, άθλιο και αντεθνικό, ενώ χτες διαπιστώσαμε ότι επρόκειτο προφανώς για έπαινο.
Είναι μάλλον περιττό να υπενθυμίσουμε, όπως κάναμε και στον κύριο διαιτητή και τον παρατηρητή της Superleague, ότι το έτερο, εξίσου αθλίου περιεχομένου πανό, ανέφερε ημερομηνία, όπου ένας άνθρωπος, φίλαθλος της ομάδος μας, έχασε το φως του...και για αυτό το άθλιο γεγονός βίας κάποιοι ήταν περήφανοι.
Ουδεμίας σημασίας θεώρησε τα ανωτέρω μάλλον και η διοίκηση του Εργοτέλη, η οποία συνεχάρη τον κόσμο και δεν τα αποδοκίμασε.
Ο δε χθεσινός διαιτητής, με διαφορετικό περιεχόμενο στο πανό αναφερόμενο για άλλους, δεν θα τολμούσε να ξεκινήσει καν το παιχνίδι.
Σας υπενθυμίζουμε, ότι δεν ήρθαμε απρόσκλητοι στην δεξίωση και ήταν τουλάχιστο αγενές να μας πετάξετε έξω, επειδή δεν φέραμε δώρα.
Εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε εδώ, και σας υποσχόμαστε ότι θα μας βρείτε ξανά μπροστά σας, όσο και αν το γεγονός αυτό προκαλεί δυσφορία σε κάποιους.
Μόνο που την επόμενη φορά θα είμαστε διαφορετικοί..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου