Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Οι 6 πύλες της Κολάσεως - BINTEO. ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Αντίχριστος είναι ομοφυλόφιλος και δαγκώνει (Βιβλική τεκμηρίωση)

Οι 6 πύλες της Κολάσεως - BINTEO.

ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Αντίχριστος είναι ομοφυλόφιλος και δαγκώνει (Βιβλική τεκμηρίωση)




http://youtube.com/user/ChadMurrey
Θα είναι ο Αντίχριστος ένας ομοφυλόφιλος;
του ιερέα της Ανεξάρτητης Εκκλησίας των Βαπτιστών της Wasilla http://cityofwasilla.com Ron Hamman ron.hamman@gci.net
Δημοσιεύτηκε στην στήλη Θρησκευτικές Απόψεις τη Δευτέρα 25.05.2009


Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, είναι σημαντικό να επιβεβαιωθεί, ότι η ερώτηση δεν προέρχεται από εμένα, μήπως κάποιοι εκεί έξω πιστεύουν ότι προβάλλω κάποιο νέο δόγμα για να δυναμιτίσω το πολιτικό κλίμα. Αλλά καθώς η μελέτη της Βιβλικής προφητείας "απεραντολογεί" όσον αφορά την συμπεριφορά του ενός που ονομάζεται "ο άνομος" από τον Απόστολο Παύλο στη Β΄ προς Θεσσαλονικείς Επιστολή, δεν είναι μόνο 1 εύλογο ερώτημα να ρωτήσω, αλλά & 1 να απαντήσω.


Ενώ η λέξη «ομοφυλόφιλος» δεν υπάρχει στην Αγία Γραφή, η συμπεριφορά εκείνων που εξασκούν την ομοφυλοφιλία, καθώς & η κρίση του Θεού περί αυτών, πολύ σίγουρα υπάρχει. Πότε η λέξη έλαβε σάρκα & οστά, δεν μπορώ να σας πω, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι, όταν ο Νώε / Noah Webster δημοσίευσε το πρώτο λεξικό του το 1828, δεν είχε συμπεριληφθεί. Αυτό σημαίνει ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια σύγχρονη λέξη που εφευρέθηκε για να αντικαταστήσει τη λέξη που ο Noah Webster περιέλαβε, τη σοδομία, που ορίζεται ως 1 έγκλημα κατά της φύσης. Αυτός είναι ιστορικός αναθεωρητισμός εν δράσει.


Ο σοδομισμός ορίζεται στην Αγία Γραφή από 2 πράγματα, το πρώτο είναι από που άρχισε: τα Σόδομα. Στη Γένεση, κεφάλαιο 13 & στίχος 13 έχουμε την πρώτη αναφορά στους Σοδομίτες (ανα)κηρύσσοντας ότι "ήσαν πονηροί, κακοί & υπερβολικά αμαρτωλοί ενώπιον του Θεού." Το έπος τους συνεχίζεται στα κεφάλαια 18 & 19 με τις αμαρτίες τους να είναι τόσο μεγάλες, που όχι μόνον κάνουν το Θεό να λέει, ότι "αι αμαρτίαι αυτών μεγάλαι σφόδρα", αλλά ότι ο ίδιος πρέπει να κατέβει για να τους καταστρέψει με τη φωτιά, τα συντρίμμια των οποίων εξακολουθούν να στέκονται ως μια προειδοποίηση για εμάς σήμερα. Ενώ η αφήγηση της Γενέσεως δεν περιγράφει παραστατικά την αμαρτία τους, με αποτέλεσμα ορισμένοι να αρνηθούν ότι είναι η ίδια με την ομοφυλοφιλία, η αμαρτία τους είναι προφανώς ακριβώς όπως περιγράφεται: & αν κάποιος κοιμηθεί με άρρενα όπως κοιμάται κανείς με γυναίκα. Τι άλλο συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί όταν θέλουν να "συνευρεθούν" με τους άνδρες που βρίσκονταν στο σπίτι του Λωτ & την ίδια λέξη η Αγία Γραφή χρησιμοποιεί στη Γένεση, κεφάλαιο 4, σε σχέση με τη σύλληψη του Κάιν; & αφού ο ίδιος ο Λωτ κατάλαβε ότι οι προθέσεις τους είναι σαφείς, όχι μόνο αποκάλεσε τέτοια συμπεριφορά αισχρή, αλλά προσέφερε & τις παρθένες κόρες του ως υποκατάστατα, τα οποία οι Σοδομίτες αρνήθηκαν.


& κάτι ακόμα: Ο σοδομισμός είναι η μόνη αμαρτία για την οποία ο Θεός κατέβηκε από τον ουρανό για να καταστρέψει. Αν & ο Θεός έχει ασχοληθεί με πολλά άλλα αμαρτήματα με διάφορους τρόπους, δεν υπάρχει άλλο για το οποίο κατέβηκε από τον ουρανό για να ελέγξει & να καταστρέψει. Στην Καινή Διαθήκη, ο σοδομισμός έχει κηρυχθεί ως "παρά φύσει." & οι άνδρες, ο Απόστολος Παύλος στην προς Ρωμαίους Επιστολή, κεφάλαιο 1 λέει, ότι άφησαν "την φυσικήν χρήσιν της γυναικός ...." Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία ενάντια στο Θεό από το να απορρίψεις το πώς σε έκανε, & όχι μεγαλύτερη αμαρτία σε βάρος των γυναικών από το να απορρίψουν το πώς ο Θεός τους έκανε.


Αλλά θα είναι ο Αντίχριστος ένας ομοφυλόφιλος; Έχοντας δει τι λέει η Βίβλος για τη σοδομία, δεν έχουμε ακόμη να δούμε από το βιβλίο του Δανιήλ στην Παλαιά Διαθήκη, κεφάλαιο 11, στίχος 37 για να βρούμε την απάντησή μας. Λέει, "Ούτε θα έχει [Αντίχριστος] ... την επιθυμία των γυναικών ...." ( & ἐπὶ πάντας θεοὺς τῶν πατέρων αὐτοῦ οὐ συνήσει & ἐπὶ ἐπιθυμίαν γυναικῶν & ἐπὶ πᾶν θεὸν οὐ συνήσει, ὅτι ἐπὶ πάντας μεγαλυνθήσεται )Όπως είπα κατά την έναρξη, δεν είμαι ο πρώτος που θα επιστήσει την προσοχή σε αυτό, αλλά η "πολυλογία" είναι σαφής.


Κατά μια "χαμένη" άποψη, ο λόγος που η συνουσία πουλά, η πορνογραφία είναι κερδοφόρα, & η πορνεία είναι "το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου" είναι ο "πόθος" των ανδρών για γυναίκες. Από χριστιανική θεώρηση, αυτό είναι μέρος της κόλλας για τα δεσμά του γάμου και τη διάδοση μιας ευσεβούς κληρονομιάς. Αλλά η ομοφυλοφιλία δε θεωρεί αυτό - στις αχαλίνωτες (σαρκικές) επιθυμίες τους, φλέγονται για το φύλο τους.


Αλλά σκεφτείτε το εξής: Η στιγμή είναι ώριμη για έναν τέτοιο ηγέτη. Πράγματι, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι αυτός, που είναι ενάντια σε κάθε τι Βιβλικό & Χριστιανικό, θα πρέπει να είναι κοινωνός ενός τόσο μεγάλου αμαρτήματος: Δεν υπάρχει μεγαλύτερος τρόπος να απορρίψεις το Δημιουργό από το να απορρίψεις το φύλο σου & το σχεδιασμό του για αυτό. & σε ποιους άλλους καιρούς έχουμε δει τέτοια διαστροφή έκδηλη στους δρόμους μας, διατυπώνοντας απειλή για βία, εάν δε δεχθούμε τις "συνήθειες" τους;


Είναι να απορεί κανείς, που η Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 13 λέει, ότι αυτός ο ίδιος ο Αντίχριστος θα κάνει πόλεμο κατά των αγίων των Εσχάτων ημερών & θα τους νικήσει; Δεν ετοιμάζονται αυτοί τώρα να καταστήσουν παράνομη την "προσβολή" τους με κάθε τρόπο, καλώντας μίσος το κήρυγμα κατά του αμαρτήματος τους; Μήπως επειδή μας αγαπούν; Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για έναν τέτοιο άνθρωπο.


Αλλά να θυμάστε, ότι ο σοδομισμός είναι μια αμαρτία που ο Θεός άφησε τον ουρανό & ήρθε στη γη για να καταστρέψει. Θα μπορούσε να είναι αυτή η κυριαρχούσα αμαρτία στη Γη, όταν ο Χριστός κατέβει από τις νεφέλες να πολεμήσει κατά των στρατών της μοχθηρίας; & θα είναι απλώς μια σύμπτωση το γεγονός ότι ο Αντίχριστος θα είναι (αυτός) καθαυτός ο πρώτος ένοικος της λίμνης της φωτιάς, γευθείς αιώνιο θάνατο 1.000 έτη πριν καν ο ίδιος ο διάβολος;


Η κρίση σε εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου