Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ! Κατασχέθηκαν 33 κιλά χασίς,ποσότητα κοκαΐνης και ένα Καλάσνικοφ!!!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών !

Κατασχέθηκαν 33 κιλά χασίς,ποσότητα κοκαΐνης και ένα Καλάσνικοφ!!!


Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ένα Αλβανός και τέσσερις νεαροί Έλληνες εμπορεύονται και διακινούν ναρκωτικά στον Νομό Ιωαννίνων τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Στις 16.30΄ χθες το μεσημέρι, συνελήφθη ο Αλβανός γιατί σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού περίπου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες των τριών νεαρών στα Γιάννενα, στην μία εξ αυτών βρισκόταν και ο τέταρτος δράστης, όπου βρέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 22,4 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 25,7 γραμμαρίων.

Από την ανάκριση προέκυψς πως οι δράστες είχαν αποκρύψει σε ερημική περιοχή του Αμάραντου Κόνιτσας ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δώδεκα κιλών και διακοσίων σαράντα πέντε (12,245) γραμμαρίων, καθώς και ένα πυροβόλο όπλο τύπου KALASHNIKOV με σαράντα ένα (41) φυσίγγια, ενώ σε ερημική περιοχή στην Ασφάκα Ιωαννίνων ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δεκαοκτώ κιλών και επτακοσίων εβδομήντα πέντε(18,775) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, το όπλο με τους δύο γεμιστήρες και τα φυσίγγια και τα 3 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου