Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα! Απεργία στις 22 Απριλίου και συλλαλητήριο στις 27 αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, ενώ προς απεργία οδεύει και η ΓΣΕΕ.

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα!
Απεργία στις 22 Απριλίου και συλλαλητήριο στις 27 αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, ενώ προς απεργία οδεύει και η ΓΣΕΕ.


«Με δυναμικό σταθμό, στο νήμα των ιστορικών και σύγχρονων αγώνων της εργατικής τάξης, την απεργία της 1ης ΜΑΗ 2010 - που όλοι και όλες δίνουμε ενωτικά και αγωνιστικά το παρόν στις κοινές απεργιακές συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων και των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε όλη τη χώρα - ενισχύουμε και ανανεώνουμε τη δέσμευση για συνέχεια και μετά», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Με το σύνθημα «όλοι και όλες μαζικά, αποφασιστικά στη 48ωρη πανελλαδική, πανεργατική απεργία» το ΠΑΜΕ προχωρά σε κινητοποιήσεις στις 21 και 22 Απριλίου.

Την αποχή από τα καθήκοντά τους στις 13, 14 και 15 Απριλίου αποφάσισαν οι Δικηγόροι. Η συντονιστική επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων της χώρας διαμαρτύρεται όχι μόνο για την επιβολή

ΦΠΑ 21% στις εργασίες τους, αλλά και για την κατάσταση της Δικαιοσύνης γενικότερα.

Τις κινητοποιήσεις τους, ωστόσο, φαίνεται ότι θα κλιμακώσουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι κατά το τρίτο δεκαήμερο του Απρίλη, ενώ τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιεί την Τετάρτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου