Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΗ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΗ 2010

ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καλεί τους συναδέλφους έμπορους να συμμετέχουν την ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΗ 2010 στην Πανελλαδική κινητοποιήση, ενάντια στην βίαιη, ισοπεδωτική και ανάλγητη επίθεση που έχει εξαπολυθεί στο εισόδημά μας και στις στοιχειώδεις κοινωνικές μας κατακτήσεις.

Από την επόμενη των εκλογών βιώνουμε την ολοκληρωτική πλύση εγκεφάλου με την απόλυτη σχεδόν επιστράτευση των λεγόμενων μέσων ενημέρωσης, με στόχο να τρομοκρατηθούμε, να αποδεχτούμε ενοχές, να αναλάβουμε ευθύνες για εγκλήματα άλλων, να συναινέσουμε στην βιοποριστική μας εξαθλίωση, να θυσιαστούμε στη θέση άλλων.

Απαιτούν να ξεχάσουμε ότι:

- Δουλεύουμε για να ζήσουμε και δεν πρέπει να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε.
- Η δημόσια υγεία, περίθαλψη, η πρόνοια είναι κατακτήσεις που οριοθετούν τη διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα.
- Στους νέους οφείλουμε να τους προσφέρουμε δουλειά και αμοιβή για να μπορούν να ζήσουν και όχι ουσίες για να ξεχνούν την κοινωνική κόλαση.

Απαιτούν να ξεχάσουμε ότι:
Ελάχιστοι τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, προμηθευτές και εκδότες, έχουν συσσωρεύσει όλο το παραγόμενο κοινωνικό πλούτο, έχουν ρημάξει την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, έχουν ληστέψει τις ασφαλιστικές μας εισφορές, έχουν βιάσει την κοινωνική δικαιοσύνη.

Απαιτούν να ξεχάσουμε ότι:
Αυτοί που μας καλούν να συναινέσουμε στον αφανισμό μας, είναι ακριβώς αυτοί και μόνο που ευθύνονται για όλα όσα φρικιαστικά περιγράφουν.

Το Δ.Σ. του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας:
Καλεί όποιον πιστεύει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

Καλεί όποιον πιστεύει ότι έχει δικαίωμα στη δουλειά και σε αξιοπρεπή ζωή, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ
Καλεί όποιον πιστεύει ότι έχει υποχρέωση να μην παραδώσει κοινωνικό και οικονομικό παγετώνα στα παιδιά του, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.

Το Δ.Σ. καλεί όλους και όλες την Πέμπτη 22 Απρίλη 2010 στις 10:30 το πρωί στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ (ΟΤΕ) να διαδηλώσουν φωνάζοντας ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, την χρεοτρομοκρατία και την πολιτική αναλγησία. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου