Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Συνελήφθησαν 2 ξαδέρφια με 6,5 κιλά χασίς!

Συνελήφθησαν 2 ξαδέρφια με 6,5 κιλά χασίς!

xasisΔύο ξαδέρφια από τους Αγίους Σαράντα, που διέμεναν χρόνια στην πόλη των Ιωαννίνων και εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά, συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί είχαν εδώ και μέρες πληροφορίες για την δράση των δύο νέων, τους οποίους είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση και ύστερα από την επιχείρηση που οργάνωσαν οδηγήθηκαν στην σύλληψή τους.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εντόπισαν κάτω από το κρεβάτι, ένα λάστιχο, από αυτό που χρησιμοποιούνται ως ρεζέρβα αυτοκινήτων.
Μέσα στο λάστιχο ήταν κρυμμένα δώδεκα δέματα, τα οποία περιείχαν 6,5 κιλά χασίς. Το χασίς όπως και μία ηλεκτρονική ζυγαριά κατασχέθηκαν.

Τα δύο ξαδέρφια που συνελήφθησαν δεν είχαν απασχολήσει μέχρι τώρα τις διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι την ρεζέρβα με το χασίς τους την παρέδωσε κάποιος συμπατριώτης τους, ο οποίος την μετέφερε από την Αλβανία.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, είχαν προμηθευτεί ναρκωτική ουσία και πριν δύο μήνες περίπου. Το χασίς θα διοχετεύονταν στην αγορά των Ιωαννίνων, μία αγορά που αποκτά πλέον όλα τα χαρακτηριστικά των Αθηνών και δείχνει ότι ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών δεν μπορεί παρά να είναι καθημερινός.


epiruspost.gr - Βάσω Σκουλίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου