Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Mondraker Team 2010

Mondraker Team 2010



Η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλου downhill της UCI ειναι κοντά και οι πρώτες ομάδες αρχίζουν και κάνουν τις παρουσιάσεις και εμφανίσεις τους.

H ομάδα της Mondraker στο downhill και φέτος θα αποτελείται απο τους Fabien Barel, Damien Spagnolo και Florant Payet. Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2007, όταν ο Fabien Barel, αρχηγός της ομάδας και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2004 και 2005, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μια συνεργασία στην οποία θα έχει άμεση επιρροή και που θα μπορεί να κατευθύνει ο ίδιος. Η Subaru Γαλλίας μπήκε ενεργά στο project, προσφέροντας την οικονομική βοήθεια με τριετές συμβόλαιο, ενώ ο Fabien φρόντισε να συγκεντρώσει γύρω του τους κατάλληλους ανθρώπους και εταιρείες για το δέσιμο των ποδηλάτων της ομάδας.Τα πλαίσια που επιλέχθηκαν είναι τα ισπανικής προέλευσης Mondraker και έτσι γεννήθηκε η ομάδα Subaru Mountain Bike Pro Team.

Οι συνεργάτες του Fabien έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα της μηχανικής ποδηλάτων και, λαμβάνοντας υπ' όψιν την επιρροή και εμπειρία του, κατάφεραν το άμεσο και σωστό στήσιμο των ποδηλάτων για τις πίστες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό συνεπάγεται αμοιβαία συνεννόηση και σωστά αποτελέσματα που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Τα αποτελέσματα, όπως είναι φυσικό, ήρθαν, αφού ο Barel φέτος κέρδισε στην πίστα του Maribor στη Σλοβενία, παρότι τραυματίας (σπασμένο πόδι στο Whistler).





Και μετά από αυτό, ρίξ'τε μια ματιά και εδώ: http://www.zapiks.com/fabien-barel-team-a-maribor.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου